Test Manager til Ba­nedan­marks store IT-test­cen­ter


Vil du facilitere og deltage i planlæggelsen af udrulningstests, og vil du være med til at gøre en ekstraordinær forskel? Så har du muligheden nu.

Som Test- og Test Tool Manager i Banedanmark er du med til at understøtte klimavenlig transport til gavn for alle danskere. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Det er stort. Vil du være med?

Kvalitet via test, værktøjer og struktur

Du kommer til at arbejde med følgende to fokusområder:

  • Definering af det fulde test scope baseret på alle projekternes input og testplaner
  • Facilitering og kvalitetssikring af om scope er dækkende
  • Rapportering på status om planlagt scope bliver testet og resultat af test
  • Forvaltning af vores testværktøj (ELM), herunder forbedring til funktionaliteten, supportere brugere, opgradering og rapportering på status indenfor fejlretning og kvalitetssikring af data.

Derudover vil du deltage i flere forskellige opgaver i IT-Testcenterets Team. Dette kan være i forbindelse med planlagte tests, eller til forbedring eller sikring af, at fremtidige test kan gennemføres ved hjælp af vores testværktøjer, processer og kvalitetssikring, samt support af de brugere, som kommer i IT-Testcenteret for at udføre testaktiviteter.

IT-erfaring og en solid teoretisk baggrund

Vi forventer mindst 5 års ekspertise i at arbejde inden for Test Management - gerne med testplanlægning af større tests. Du kan håndtere at have mange aktiviteter kørende i et miljø, hvor tingene ændrer sig hele tiden. Derudover har du en solid teoretisk baggrund, en metodisk tilgang, der giver dig mulighed for at deltage i dialog med brugerne og leverandøren af testværktøjer fx. ELM.

Vi forestiller os, at du har følgende erfaringer: 

  • Forvaltning og administrering af testfejlretningsværktøjer - det behøver ikke være ELM, men gerne lignende større værktøjer
  • Test Management
  • Test Rapportering

Dit nye team

Du vil være en del af det faste team i vores IT-testcenter for de nye signalsystemer. Teamet er ansvarlig for driften af testcenteret, infrastrukturen og samlet facilitering af test, der udføres i testcenteret. Herudover ansvarlig for processen og de testværktøjer, der anvendes. Her får du 15 dygtige og dedikerede specialister som dine nærmeste kolleger. Stemningen i teamet er virkelig god, og der er lyst til at dele viden og hjælpe hinanden. Du kommer til at samarbejde med vores mange brugere i testcentret. I teamet hjælper vi altid hinanden og arbejder, i fællesskab, med mange opgaver og har fokus på et godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et af Danmarks største og mest komplekse IT-integrationsprojekter. De tekniske udfordringer er mange og kontorsproget er både dansk og engelsk, da vi er repræsenteret af specialister fra 24 forskellige lande. Din arbejdsplads vil primært være i IT-Testcenteret også kaldet Joint Test Lab (JTL), men kan også være på hovedkontoret. Begge lokationer ligger tæt på Dybbølsbro station i København.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.  

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.  

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg. 

Ansøgning og kontakt

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, kan du kontakte JTL Program Test Manager, Gitte Oberbossel. Send os din ansøgning og CV så hurtigt som muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til løbende interviews.

For at søge stillingen skal du klikke på boksen "Ansøg" og følge vejledningen.

Ansøgningsfrist: 01-01-2023.

Kontakt

Martine Bigum Bentsen
Sektionschef
mbmb@bane.dk


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.500 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

Gem job