IT-server og in­fra­struk­tur­spe­ci­a­list


Lige nu sætter vi strøm til banen, så der kan køre endnu flere klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Det er stort. Vil du være med?

Kunne du tænke dig at arbejde med IT-infrastrukturværktøjer og serveropgradering, samt deltage i opgaver indenfor planlægning og design af tekniske infrastrukturændringer i vores store IT-testcenter med over 45 racks og 105 servers? Så er det måske dig vi leder efter.

Understøttelse af infrastruktur fra a-z

Vi leder efter en IT-specialist, der kan understøtte testcenterets infrastruktur indenfor dokumentation af infrastruktur, IP-adress management, kabling samt rack og tegning af testcenterets infrastrukturer, som pga. test hele tiden vil kræve opdateringer. Testcenteret har i dag værktøjer til understøttelse af disse opgaver. Derudover deltagelse i serveropgradering samt deltagelse i infrastrukturopgaver i testcenteret, både planlæggelse og design af disse, samt koordinering af vores leverandørs anmodninger om ændringer til den eksisterende infrastruktur med vores netværksleverandør for at sikre, at det sker i henhold til planlagt tidsplan.

IT-erfaring og en solid teoretisk baggrund

Vi forventer mindst 4 års erfaring med at arbejde med IT inden for netværk og servere som teknisk support. Du kan håndtere at have mange aktiviteter kørende i et miljø, hvor tingene ændrer sig hele tiden. Derudover forventer vi, at du har en solid teoretisk baggrund, en metodisk tilgang, der giver dig mulighed for at deltage i dialog om implementeringer af komplekse infrastrukturændringer til JTL.

Vi forestiller os derudover, at du har følgende erfaringer: 

 • Dokumentation af netværk
  • Vi bruger NetBrain. Hvis du ikke har kendskab til det, vil du få en oplæring som en del af din ansættelse.
 • Viden indenfor Patch Management Windows / Linux
 • Linux-viden (vi har fx:  Debian, Red hat, Ubuntu), du har muligvis arbejdet som Linux-administrator
 • Erfaring med monitorering
  • Vi bruger PRTG. Hvis du ikke har kendskab til det, vil du få en oplæring som en del af din ansættelse.
 • Active Directory & Group Policies Enterprise-niveau

Dit nye team

Du vil være en del af det faste team i vores IT-testcenter for de nye Signalsystemer. Teamet er ansvarlig for driften af testcenteret, infrastrukturen og samlet facilitering af test, der udføres i testcenteret. Herudover ansvarlig for processen og de testværktøjer, der anvendes. Her får du 15 dygtige og dedikerede specialister som dine nærmeste kolleger. Stemningen i teamet er virkelig god, og der er lyst til at dele viden og hjælpe hinanden. Du kommer til at samarbejde med vores mange brugere i testcentret. I teamet hjælper vi altid hinanden og arbejder, i fællesskab, med mange opgaver og har fokus på et godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et af Danmarks største og mest komplekse IT-integrationsprojekter. De tekniske udfordringer er mange og kontorsproget er både dansk og engelsk, da vi er repræsenteret af specialister fra 24 forskellige lande. Din arbejdsplads vil primært være i IT-Testcenteret også kaldet Joint Test Lab (JTL), men kan også være på hovedkontoret. Begge lokationer ligger tæt på Dybbølsbro station i København.

Eksempel på en typisk dag i Testcenteret (JTL)

 • Værktøjsansvarlig og opdateringer
  • Du vil være ansvarlig for:
   • IP-address management, hvor JTL benytter IPAM-værktøjer
   • Kabling og rack management, hvor JTL benytter Patch Manager-værktøjer
   • Dokumentation af JTL-netværks setup, hvor JTL benytter NetBrain
 • Foretage opsætning/opgradering af servere
 • Varetage infrastrukturopgaver, både planlægning og design af disse, samt koordinering af leverandørens anmodning om ændringer i den eksisterende infrastruktur

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.  

Ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.  

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg. 

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten. 

Ansøgning og kontakt

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, kan du kontakte JTL Program Test Manager, Gitte Oberbossel. Send os din ansøgning og CV så hurtigt som muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til løbende interviews.

For at søge stillingen skal du klikke på boksen "Ansøg" og følge vejledningen.

Ansøgningsfrist: 01-01-2023.

Kontakt

Gitte Oberbossel
Test Manager
E-mail
tlf.: 51 61 58 55


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.500 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

Gem job