Full Stack Developer


Er du en skarp udvikler, der både har styr på dine frontend og backend-teknologier?
Har du mod på at videreudvikle dig og dygtiggøre dig?
Vil du arbejde et sted, hvor der er et stærkt sammenhold?

Virksomheden

Vores kunde er en professionel og udviklingsorienteret virksomhed, som servicerer kunder på globalt plan. Virksomheden beskæftiger 35 medarbejdere fordelt på hovedkontoret, som er beliggende i Aarhus C samt afdelinger i UK, Tyskland, Frankrig, Sverige og USA. Udviklingsafdelingen arbejder med komplekse projekter i form af globale webløsninger, som er baseret på .NET-platformen. Til sikring af den fremadrettede udvikling søges nu en talentfuld Full Stack Developer.   

Stillingen

Du bliver en del af et kompetent og erfarent udviklingsteam på 9 medarbejdere. Udviklingsteamet har ansvaret for nyudvikling og videreudvikling af softwaren til 3 produkter. Du vil få solid sparring fra dygtige og erfarne kolleger. Samtidig vil du arbejde selvstændigt og få stor indflydelse på hele udviklingsprocessen.

Udviklingsafdelingen arbejder med C# og SQL og med webteknologier som JavaScript, HTML og CSS. Det vil også være muligt at arbejde med Frontend frameworks og evt. Docker. Du kommer til at arbejde i et udviklingsteam, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du vil i stillingen få ansvar for egne opgaver samt stor indflydelse på, hvordan disse skal løses.

Personen

Du kan komme som nyuddannet fra en relevant IT-uddannelse (gerne med praktisk erfaring som studieprogrammør), eller du kan komme med mange års relevant erfaring. Vigtigst er det dog, at du har gåpåmod og en lyst til at videreudvikle dig hos virksomheden. Det forventes, at du brænder for dit fag, ønsker at arbejde med software af høj kvalitet og ønsker at deltage i hele udviklingsprocessen. Du har en naturlig nysgerrighed for teknologi. Du har sans for detaljen, og du formår at sætte dig ind i komplekse webløsninger. Du er vant til at arbejde struktureret, og du påtager dig gerne et stort ansvar. Du begår dig godt på både engelsk og dansk i skrift og tale.  

Virksomheden tilbyder

Et spændende og udfordrende job i et fagligt stærkt miljø med plads til hvert enkelt individ. Der er et godt sammenhold og en god holdånd i teamet, hvor alle har let ved at gøre deres indflydelse gældende. Generelt er der et meget fladt ledelseshierarki i virksomheden. Et job, hvor du får mulighed for en god variation af dine opgaver og projekter. Mulighed for relevant efteruddannelse. Du tilbydes en gage, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

Gem job

SCR Rekruttering A/S recruiting for customer
Publiceret: 6 January 2023

Arbejdssted

Location Aarhus