Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player


Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger 2 software engineers til at være del af vores team. Streaming & Player teamets mission er at bygge afspilningsløsninger, hvor brugeroplevelsen er i højsædet. Teamet er delt ind i to subteams, hvor Player subteamet ejer Player komponenterne for Chromecast, Smart TV og Web, mens det andet subteam er ansvarlig for streamingdelen. Du vil indgå i Player subteamet, hvor du som Software Engineer vil være med til at udvikle innovative løsninger med stor fokus på stabilitet.

Streaming & Player teamet er del af TV 2 Digital Products & Experience, som er en ambitiøs og teknisk stærk digital organisation, der sætter samarbejde og en udfordrende og sjov hverdag højt. Du kommer blandt kollegaer, der værdsætter åbenhed, sparring og feedback. TV 2 er en markant digital arbejdsplads i hastig udvikling, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier og principper indenfor en moderne digital organisation. Vi har 250 medarbejdere der udvikler og hver dag driver TV 2s produkter i form af især TV2.dk og TV 2 PLAY.

Dit jobindhold

Som frontend-udvikler på Player teamet vil dine kerneopgaver være at

  • udvikle brugervenlige features til den fælles player for Chromecast, SmartTV og web
  • deltage i dialog om løsninger og bidrage til vidensdeling
  • afklaring og estimering af opgaver
  • foretage reviews af dine kollegers kode
  • skrive tests af din kode
  • fejlsøge og vedligeholde den eksisterende løsning

Dine kompetencer

Du har formentlig en baggrund inden for softwareudvikling. Konkret ser vi gerne, at du har erfaring med frontend-udvikling i Javascript (ES6), TypeScript og NextJS / React erfaring med at skrive automatiserede unit og integrations tests forståelse for agile frameworks og arbejdsgange, herunder Scrum erfaring med Git og brug af branches og pull requests.

Det er derudover et plus hvis du

  • har kendskab til GraphQL og RxJs
  • har kendskab til player udvikling og/eller streaming
  • Vi forventer ikke du er ekspert på alle områder, men du skal have lyst til at lære, og vi har en forventning om, at du synes at det er spændende teknologier at arbejde med.

Teamet og TV 2

Teamet er en del af afdelingen TV 2 Product & Platform Development, som er ansvarlig for udviklingen af TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid, som samlet set bruges af 1 million danskere hver dag.

Hele afdelingen, som rummer mere end 85 dygtige folk, arbejder agilt, og vores fokus er at arbejde end-to-end med de digitale produkter fra koncept, design og UX til udvikling, QA og release til vores kunder.

Vi har en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi lægger stor vægt på medarbejdertilfredshed og befinder os ifølge Ennova blandt de øverste 5 % af dansk erhvervsliv.

TV 2 er en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor det kan mærkes overalt, når der sker noget spændende; uanset om det er ”Breaking”, eller der står en kø af håbefulde X Factor-deltagere uden for døren.

I teamet har vi en uformel og hyggelig kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Du vil få en personlig mentor i teamet og mulighed for løbende kompetenceudvikling igennem bl.a. konferencer og kurser. Derudover tilbyder vi hjemmearbejde, fleksible arbejdstider, og sociale arrangementer og foreninger som eksempelvis fredagsøl, brætspilsklub og vinklub.

Vi er fleksible ift arbejdssted, som kan være kontoret på Teglholmen i København, på Kvægtorvet i Odense eller hjemmefra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Rasmus Lund-Petersen
Områdechef – TV 2 PLAY
ralu@tv2.dk
20243964

Gem job

TV2
Publiceret: 7 January 2023

Arbejdssted

Location København, Odense eller hjemmefra