Mekanik/Elek­tro­nik/Softwa­re­te­ster


En nøgleposition med tests af prototyper og testopstillinger, real time tests på testgårde i udlandet og tæt samarbejde med udviklerne – vil det være noget for dig?

Vores kunde Lattec har brug for en Mekanik/Elektronik/Softwaretester til at sikre kvalitet og velfungerende funktionaliteter af deres produkter – en nyoprettet stilling af stor vigtighed for virksomheden.

Lattec i Allerød har stor international succes med deres avancerede produkter til højteknologiske landmænd i hele verden. Virksomheden udvikler proaktive analyse- og sensorsystemer til at måle malkekøers helbredstilstand på gårdene, og de har kunde på alle kontinenter.

Dine opgaver vil være at afprøve prototyper samt give input til videreudvikling af eksisterende udstyr i testopstillinger inhouse og på testgårde. Du er med til at montere udstyr og checker at alle detaljer med hensyn til mekanik og elektronik er på plads.

Hvis 3D print har din interesse, har Lattec en stor 3D printerfarm, hvor prototyper afprøves og dele til test opstillinger/koncepter produceres.

Resultaterne registreres i Jira rapporteringssystemet og du giver input og feedback til Lattec’s team af mekanik- og elektronikingeniører samt softwareudviklerne, hvad der kan/bør forbedres.

Lattec har et stærkt tværfagligt team på ca. 50 medarbejdere, heraf ca. 15 softwareudviklere og ca. 15 hardware-, elektronik- og mekanikingeniører samt kemiingeniører, dyrlæger og biologer.

Din baggrund

Du har en teknisk baggrund så som elektronikmekaniker, elektroniktekniker eller elektroingeniør. Du har nogle års erfaring med selvstændigt testarbejde af mekaniske eller elektroniske komponenter i apparater – og er vant til tværfagligt samarbejde. Du er selvkørende, er god til fejlfinding og til at finde alternative løsninger og du har et godt praktisk håndelag.

Lattecs testgårde i primært i Malmø-området og du må påregne nogle en-dags rejsedage dertil. Desuden vil der blive tale om rejser til andre lande i Europa og USA, ca. 3-4 gange årligt.

Du er flydende i både dansk og engelsk i skrift og tale. Hvis du ikke er flydende i dansk, er det vigtigt, at du har lyst til at lære sproget.

Vi tror på, at du som person

  • er udadvendt, nysgerrig og elsker at skille, samle og prøve ting af
  • er lærenem, struktureret, proaktiv og meget kvalitetsbevidst
  • kan arbejde selvstændigt og samtidigt evner at være en god teamplayer
  • har et godt humør og tager et medansvar for den gode stemning
  • trives i et miljø med frihed under ansvar

Lattec tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med glade og dedikerede medarbejdere i en flad organisation med en uformel atmosfære og med fokus på team sammenhold. Her er høj grad af fleksibilitet og rigtig gode medarbejderforhold, bl.a. 5 ugers ferie, 5 feriefridage og fire Lattec fridage, pension og sundhedsforsikring og frokostordning med temadage.

Desuden vil du få gode muligheder for videreuddannelse og karriereudvikling i ind- og udland.

Sidst og ikke mindst lægges der vægt på at afsætte tid til teambuilding, afdelingsmøder og firmaarrangementer – det er vigtigt at alle lærer hinanden godt at kende for at skabe et godt sammenhold og gode produkter.

Dit arbejde vil være på kontoret i Allerød, og der er mulighed for at arbejde fra din bopæl et par dage om ugen.

Mere om virksomheden

Lattec I/S blev grundlagt i 2001 og er ejet af DeLaval international AB – og er velfunderet økonomisk. De udvikler og producerer avancerede analytiske løsninger for pro-aktiv styring af malkekvægsbedriften. Disse giver mælkeproducenterne værktøjer til at optimere driften og på samme tid forbedre dyrevelfærd. Lattecs løsninger giver information om den enkelte kos reproduktions- og sundhedstilstand, samt giver landmanden forslag til en handlingsplan.
Læs mere på www.lattec.com


Interesseret?

Hos Bloom ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning snarest muligt.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller telefon 2086 0865

Gem job