PHP Softwa­re­ud­vik­ler


Er du skarp i PHP på både backend og frontend? 
Vil du have et job, hvor du har ansvaret for udviklingen af det tekniske landskab? 

Virksomheden

Adjust er det eneste bureau i Danmark, som er specialiseret i at lave engagerende, animerede og interaktive displaybannere, videoannoncer, SoMe-annoncer, bandereklamer og meget mere. Adjust hjælper virksomheder med at fremstå professionelle, ensartede og inspirerende ved at designe, animere og kode opsigtsvækkende annoncer til diverse marketingkanaler, kampagner og medieplatforme. Virksomheden har været i branchen siden 2009 og beskæftiger i dag 25 medarbejdere. De har bygget mere end 180.000 kreativer til kampagner for brands i hele Europa og deres annoncer og bannere vises over 5 milliarder gange om året. Det er en virksomhed i vækst, og med et stærkt eksisterende team, som nu leder efter en dygtig Softwareudvikler til lokationen i Silkeborg. 

Stillingen  

Som Softwareudvikler er du ansvarlig for alle backend-relaterede systemer og projekter. Du vil have rigtig god mulighed for indflydelse og autonomi indenfor forretningens rammer inkl. valg af fremtidige løsninger. Der arbejdes i nuværende backend primært med PHP og JavaScript, men andre teknologier er også en mulighed fremad. Du byder ind med den tungere programmering, og støtter op om virksomhedens mere frontend-orienterede udviklere og designere. I rollen vil du skulle sætte dig ind i eksisterende systemer og herfra primært arbejde med videre- og nyudvikling for at modernisere og fremtidssikre virksomhedens løsninger. 

Personen  

Du er en erfaren udvikler med kompetencer indenfor backend-udvikling i PHP og JavaScript, samt en bred værktøjskasse, som giver dig mulighed for at tage ansvaret for den tekniske retning i fremtiden. Du er løsningsorienteret, kan lide at sætte dig ind i nye teknologier og du trives i en rolle, hvor du selv skal bane vejen frem. Du kan finde ud af at arbejde med deadlines og er komfortabel med et job, hvor tempoet er skiftende. Har du viden om- og lysten til at arbejde med open-source teknologier, er det en fordel. Vi ser helst, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, men for den rette kandidat kan engelsk som arbejdssprog komme på tale.  

Virksomheden tilbyder  

  • Et job med stor indflydelse og høj grad af selvbestemmelse, hvor du virkelig kan være med til at flytte virksomheden teknologisk  
  • En dynamisk arbejdsplads med super gode kolleger, som er stærke på deres felt 
  • Gode, fleksible arbejdsforhold og en lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer 

Ansøgning 

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk 

Gem job

SCR Rekruttering A/S søger for Adjust Digital A/S
Publiceret: 5. januar 2023

Arbejdssted

Location Silkeborg