Skarp fullstack udvikler

 - til ForeFlight i Odense – en attraktiv og anerkendt vækstvirksomhed, der udvikler prisvindende applikationer til piloter worldwide.

Vores kunde ForeFlight har udviklet den bedst sælgende iPad og iPhone app til private og professionelle piloter, samt operatører indenfor luftfart. Vi søger en dygtig og dedikeret fullstack udvikler til at styrke deres Dispatch softwareteam bestående af meget kompetente og erfarne softwareudviklere.

Foreflight har kunder i alle dele af verden, og deres software gør en stor forskel både i det daglige samt når nøden er størst. De har været i App Store fra starten, og er en af de bedste sælgende iOS apps. De er kendte for deres exceptionelle UX, og deres prisvindende software er højt respekteret indenfor hele luftfartsindustrien.

I samarbejde med teamet (otte softwareudviklere og en designer) kommer du til at udvikle deres Web Flight Planning produkt, ForeFlight Dispatch. Det er et spændende domæne, og du vil hurtigt vil lære nye ting omkring flyindustrien. Den typiske opgave vil starte med at forstå et specifikt emne inden for flyveplanlægning og derefter implementere denne funktionalitet i deres produkt, både i frontend (Angular) og backend (C#/.Net).

Du vil være med fra idé til den endelige løsning og altid have fokus på det workflow, som skaber værdi for kunden. Hos ForeFlight har de et designteam, der står for produktets visuelle udtryk og kan hjælpe med implementeringen af designet.

Du kommer til at arbejde på en moderne, nylanceret platform, som allerede nyder stor succes. Kodebasen er i .Net Core 6 / Angular 12 og teamet står selv for deployment og drift i AWS. De deployer flere gange om ugen og har derfor fokus på test – også af frontend.

Sammen med dit team er I på forkant med de nyeste teknologier.

Faglige og personlige kvalifikationer

Du er en dygtig softwareudvikler, som har erfaring med C# og meget gerne også Angular. I hvert fald har du interesse for at kode fullstack.

Du har en relevant it-uddannelse eksempelvis datalog, Bachelor i webudvikling, datamatiker eller lign. Det vigtigste er dine kompetencer, og at du har et højt drive til at skabe produkter af høj kvalitet.

Du mestrer at udarbejde og navigere i komplekse løsninger samt er i stand til at arbejde selvstændigt og designe nye komponenter. Ligeledes har du fokus på at skrive kode af høj kvalitet, som er testbar.

Vi ser gerne, at du har arbejdet med Git source control, at du er i stand til at kommunikere med brugere samt kan finde og udbedre eventuelle fejl. Det falder dig naturligt at tage ansvar, og du kaster dig gerne ud i svære opgaver.

Engelsk taler og skriver du flydende, hvilket er vigtigt, idet du får mange amerikanske kollegaer.

Du tilbydes

Et spændende udviklingsmiljø i deres kontor på havnefronten i Odense i en førende og innovativ amerikansk ejet virksomhed. Du bliver samtidig en del af et ungt, dynamisk og meget passioneret team.

Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier, hinanden og sig selv for at levere det ypperste resultat og fantastisk software.

Hos ForeFlight er de selv ansvarlige og deltager i alt fra udarbejdelse af feature specifikationer til deployment og drift af koden. Selvom du bliver en del af en stor virksomhed, får du således lov til at være med fra ende til anden. De tror på små, selvstændige, selvkørende teams, der kan få sparket noget software ud ad døren.

Om ForeFlight

ForeFlight er grundlagt i 2007 og er ejet af det amerikanske Boeing. Hos ForeFlight er de 320 medarbejdere globalt. ForeFlights kontorer er udover Odense både i Austin, Houston og Texas i USA.

På kontoret i Odense er de ca. 70 medarbejdere, hvoraf 40 er softwareudviklere.

Se mere information om ForeFlight på www.foreflight.com

Se også gerne disse:
Instagram: https://www.instagram.com/teamforeflight/
Twitter: https://twitter.com/foreflight
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCETBXGcXCzXEEOQmBRWAwnA

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail: dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt

Gem job

Bloom søger for ForeFlight
Publiceret: 13. januar 2023

Arbejdssted

Location Odense