IT Ope­ra­tions Spe­ci­a­list


JYSK er i fortsat vækst, og i IT-afdelingen har vi stort fokus på at understøtte den fortsatte ekspansion gennem implementering af nye løsninger og forbedring af eksisterende. For at sikre det bedst mulige setup og en tilsvarende support af forskellige platforme søger vi en talentfuld og imødekommende IT Operations Specialist til vores team; IT Client Infrastructure – Mobility & Mac.

Hvad tilbyder vi dig

Du vil blive del af et lille men dedikeret team, som med godt humør og stort engagement sørger for, at både mobile enheder og MacBooks løbende holdes ved lige og lever op til brugernes behov.

Vores team betjener alle 28 lande i JYSK og har ansvaret for ca. 13.000 Android enheder i omkring 3.000 butikker samt et stigende antal Mac computere, som primært findes på hovedkontoret i Brabrand. Vi søger en kollega, som har stor interesse for og kendskab til netop MacOS og MacBooks.

Der vil være rig mulighed for at lære værktøjerne at kende – det vigtigste er, at du kommer med engagement og lyst til at lære og udvikle dig.

Derudover tilbyder vi dig:

  • Et uformelt afslappet arbejdsmiljø med rig mulighed for at samarbejde med engagerede kolleger på alle niveauer i organisationen
  • Flere sociale aktiviteter i løbet af året, herunder fredagsbar, DHL-løb, julefest m.m.
  • Et job med stor indflydelse på din arbejdsdag og frihed under ansvar

Hvad går dit næste job ud på

Den rette kandidat vil få det primære ansvar for at administrere JYSKs MacBooks i værktøjet Jamf Pro. Herudover vil du blive involveret i administrationen af mobiltelefoner i værktøjet SOTI MobiControl. Da anvendelsen af MacBooks er et forholdsvis nyt koncept i JYSK, er der brug for, at du kan drive udviklingen i retning af et strømlinet miljø med kontrol over MacOS versioner, applikationer og relevante policies.

Du kan læse mere om afdelingen her.

Hvad forventer vi af dig

Vi leder efter en kollega som:

  • Har et indgående kendskab til MacOS og MacBooks – gerne med professionel erfaring
  • Er klar til at møde nye udfordringer og arbejde med forskellige MDM-systemer
  • Er god til at undersøge muligheder og finde løsninger på forskelligartede udfordringer
  • Har lyst til at arbejde i et lille team i en stor organisation
  • Kan begå sig på dansk og engelsk – i både tale og skrift

Lyder dette som dit næste job? Ansøg i dag!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader, Stinus Stoumann Hoeks på +45 2540 8403.

Send os dit CV og din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg”. Vi håndterer ansøgningerne løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat.

Om JYSK

Vi tror på, at vores medarbejdere er nøglen til vores succes og grunden til at vi er vokset fra en butik i 1979 til over 3000 butikker på verdensplan i dag. Derfor stræber vi efter at tilbyde udvikling og muligheder for at vokse og opsøge nye udfordringer i JYSK. Vi sætter desuden en ære i at belønne engagement og en god indsats blandt vores medarbejdere.

Vores tre grundlæggende JYSK-værdier – Købmand, Kollega og Korpsånd – stammer fra vores grundlægger, Lars Larsen. De udtrykker den opførsel og attitude, som vi kan forvente os af hinanden. Hos JYSK har vi tillid til hinanden og tror på uddelegering og frihed under ansvar.

JYSK ønsker at inkludere alle uanset alder, køn, race, seksuel orientering, fysiske og psykiske handicaps, etnicitet og erfaring. Sammen sikrer vi en inkluderende kultur, der opmuntrer, støtter og hylder vores medarbejders forskelligheder. Vi tror på at sammensætningen af vores unikke personligheder og talenter gør os til et stærkere team.

For mere information, besøg vores jobside.


Gem job