IT-Konsulent til Team Digital Arbe­jd­splads


Vi tilbyder

Vil du være med til at skabe og forme fremtidens digitale arbejdsplads i Sydbank? Og vil du være en del af et ambitiøst team, der er ansvarlig for at Sydbanks medarbejderes pc’er, telefoner m.m. virker optimalt? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i Team Digital Arbejdsplads i Sydbank IT i Aabenraa.
Vi sparrer hen over skrivebordene og deler vores viden, vi arbejder som et team, og løfter i flok. Vi brænder for at sikre en stabil arbejdsplads, der følger med fremtidens krav, og understøtter vores kollegaers behov for en tidssvarende arbejdsplads.

Om jobbet

Som team member i vores agile team, bliver du en del af et fagligt dygtigt team, hvis vigtigste fokus er kollegaernes arbejdsplads. Teamet arbejder tæt sammen med de øvrige teams i IT, samt vores leverandører som står for en stor del af driften af arbejdspladserne.

Teamet arbejder som udgangspunkt med at levere services baseret på koncepter udviklet sammen med vores leverandører, og vores primære ansvar er at sikre en stabil og driftssikker arbejdsplads. Derudover er det også teamets ansvar, at vi altid lever op til compliance- og IT-sikkerhedskrav på vores løsninger.

Udover pc’en som arbejdsplads, omfatter vores ansvar også mødelokaleudstyr, videokonference, printløsninger, applikationer og systemer der anvendes i Sydbank - herunder MS365, Teams samt IP- og mobiltelefoni.

Vi forventer bl.a. at,

  • Du sætter retning for vores services
  • Du påvirker hardware- og produktvalg
  • Du samarbejder tæt med forretningen og vores leverandører
  • Du sikrer at den digitale arbejdsplads følger med udviklingen og er fremtidssikker
  • Du er med til at udvikle vores kommende Modern Workplace

Desuden forventer vi:

  • Du har erfaring med MS365
  • Du har erfaring med implementering af telefoni på Teams
  • Du har erfaring med outsourcing
  • Du forstår vigtigheden i, og er god til at dokumenterer løsninger
  • Du har erfaring med at arbejde indenfor rammerne af ITIL processerne

Om dig

Du har lyst til at sætte retning for vores løsninger, og har mod på at tage udfordringer op. Du har en relevant IT-uddannelse eller tilsvarende erfaring. Du forstår dig på arkitektur og kan se holistisk på vores løsningers fremtid. Du har lyst til at gøre en forskel indenfor vores ansvarsområde og måske har du en ambition om at blive Product Owner på sigt.

Du trives med at være opsøgende i dialogen med dine kolleger, leverandører og vores samarbejdspartnere og du ved, hvor vigtigt det er, at vores kollegaer kan betjene og være tilgængelig for bankens kunder. 

I Sydbank arbejder vi systematisk med mål og konstruktiv feedback, så du udvikler dig og bliver dygtigere. Du skal derfor trives i en kultur, hvor åbenhed og dialog er højt prioriteret. Da du har mange sideløbende opgaver, får du brug for både et godt overblik og en struktureret arbejdsform. Endelig er det meget vigtigt, at du er en teamplayer, der kan lide at hjælpe andre. Stærkt sammenhold og hjælpsomhed er vigtige grundpiller i hverdagen i Sydbank.

Om os

Sydbank er Danmarks 3. største bank med en af Sønderjyllands største IT-afdelinger og en bred vifte af IT-funktioner. For dig betyder det gode langsigtede karriere- og udviklingsmuligheder. Vores størrelse giver et stærkt fagligt miljø, stor diversitet og unikke muligheder for faglig sparring.

Vores IT-område er organiseret i produktteams, der afspejler de forretningsvendte produkter. Vi arbejder efter agile principper og med stor selvbestemmelse og indflydelse i de enkelte teams. Vi er så heldige, at mange af vores brugere og interessenter sidder tæt på os i hverdagen, så vi har et stærkt samarbejde med hinanden.

Vi er et kompetent team som vægter høj faglighed, passion, trivsel og samarbejde højt. Du kan forvente stor frihed under ansvar og gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Som ny kollega hos os, vil vi gøre vores bedste for, at du får en god start. Vi udarbejder et relevant introduktionsforløb, relevant uddannelse og god støtte fra dine kolleger og leder.

I Sydbank IT ser vi fleksibilitet og en god balance mellem arbejdsliv og fritid som afgørende for at sikre vores medarbejderes trivsel. Derfor vil du have mulighed for flekse, samt for at arbejde hjemmefra eller fra en af Sydbanks andre adresse rundt om i landet. Dit primære arbejdssted bliver Sydbanks hovedkontor i Aabenraa.

Praktisk information

Vi indkalder løbende til samtaler, så send os gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Product Owner & People Lead for Digital Arbejdsplads Benny Uhlmann på 24 90 55 64 eller på mail benny.uhlmann@sydbank.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
31-01-2023

Reference:
2022-786


Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job