Linux Systemad­mi­ni­stra­tor


Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Vi søger talenter, som brænder for Linux samt optimering og automatisering af komplekse opgaver og procedurer. Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en ambitiøs driftsafdeling med 160+ dygtige kolleger, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Som vores nye Systemadministrator (Linux), vil du blive en del af et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

I Netcompany Operations tror vi på, at du lærer bedst ved at få tildelt ansvar fra start. Du vil dog aldrig blive overladt til dig selv og altid have dine dygtige kolleger omkring dig til at sparre med.

Spændende og udfordrende hverdag

I Netcompany er din udvikling en prioritet, og vi sørger for en hverdag, hvor du hele tiden udvikler dig. Du er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi tilbyder dig et udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i Danmarks mest succesfulde IT-konsulenthus. Vi fokuserer på de alsidige og spændende opgaver – og på at automatisere og optimere de kedelige hverdagsopgaver.

Som Systemadministrator (Linux), vil du blive tildelt opgaver og ansvar inden for følgende områder:

  • Etablering og drift af miljøer og forretningskritiske applikationer baseret på Linux, Java, Oracle og andre spændende teknologier
  • Konfigurering, fejlsøgning og optimering på et teknisk og fagligt højt niveau, hvor du får ansvar for en række systemer og/eller teknologier
  • Automatisering og optimering af daglige driftsopgaver gennem scripts og programmeringssprog
  • Deltagelse i løbende driftsprojekter, hvor du får ansvar for større eller mindre opgaver alt efter din erfaring

Derudover vil du få mulighed for at udvikle dig i det spor, der interesserer dig mest som eksempelvis inden for cloud, sikkerhed eller ledelse. Vi skal nok sørge for, at du kommer til at vokse med rollen, og på sigt vil du også få ansvar for prioritering og opfølgning på kundehenvendelserne inden for eget arbejdsområde.

Om vores nye kollega

Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelsesbaggrund inden for IT som eksempelvis diplomingeniør, bachelor, kandidat, datamatiker eller datafagtekniker
  • Er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling – vigtigst for os er dog, at du har et godt fundament inden for og viden om Linux/Unix, som du brænder for at tage til det næste niveau
  • Er kvalitetsbevidst og bliver motiveret af at levere optimale forretnings- og samfundskritiske løsninger

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET.

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere

Der er en ganske simpel grund til, at vi bliver betroet nogle af Danmarks mest betydningsfulde projekter - vi leverer hver gang! Det skyldes udelukkende, at vi har branchens dygtigste medarbejdere. Vi kan garantere, at du kommer til at være en del af et team, som kan matche dit faglige niveau. Vi kan nemlig se, at man udvikler sig hurtigst ved at være omgivet af branchens skarpeste kolleger. For at sætte struktur på din personlige og faglige udvikling, vil du blive en del af Netcompany Academy, som er vores interne uddannelsescenter.

Ingen prioriterer det sociale højere end os  

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming -nights, wakeboard og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Er du klar til at blive Netcompanys nye Linux-talent? 

Din ansøgning, cv og karakterbevis skal uploades til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job