Network Engineer


Har du erfaring og interesse for netværksteknologier? Vil du udvikle dine kompetencer indenfor routing, switching, ACI, WLC, netværkssikkerhed, loadbalancering og LAN? Og har du lyst til at sætte dit præg på Netcompanys Cisco netværk såvel som netværk for vores kunder? Så er du måske vores nye netværkskollega!

Arbejdsopgaver og teknologier

Netcompany Operations er en veletableret driftsorganisation, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre.

Som vores nye Network Engineer vil du blive en del af netværksteamet, som indgår som en del af vores samlet Infrastrukturteam. Du vil arbejde med den daglige drift og vedligeholdelse af Netcompanys Cisco netværk såvel som netværksadministration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af vores kundeløsninger. Vi holder vores egne installationer - både hostingmiljøer og enterprisemiljøer - i luften og vi sidder også med netværksopgaver direkte hos vores kunder.

Du vil varetage spændende og udfordrende opgaver indenfor alle dele af netværk, herunder LAN, WiFi og netværk i Netcompanys moderne datacentre. Vores strategiske sigte er en Cisco infrastruktur, der spænder fra ACI over ASR og ISR edge-routere til UCS server miljøer. På sikkerhedssiden benytter vi både Cisco og Fortinet firewalls og arbejder intenst med teknologier såsom IPS og DDoS-beskyttelse.

Dine primære opgaver vil bl.a. indebære:

  • Udvidelse og vedligeholdelse af vores globale administrative netværk (LAN).
  • Opgaver i forhold til netværkssikkerhed via arbejde med firewalls og tilhørende sikkerhedsteknologier.
  • Vedligeholdelse af netværksovervågning og logopsamling via Orion og Splunk.
  • Opgaver indenfor routing, switching, loadbalancering og WLC
  • Tæt samarbejde med specialister inden for server, storage og backup

Om dig

Vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har beskæftiget dig med drift af netværk. For at lykkes i rollen som Network Engineer, skal du have interessen for både at være dybt teknisk funderet samtidig med at besidde en nysgerrighed, så du kan byde ind på opgaver i vores hostingmiljøer, Netcompany Enterprise LAN/WAN og opgaver direkte hos vores kunder.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • Har en teknisk uddannelsesbaggrund, såsom datatekniker, datamatiker eller datalog eller erfaring fra tilsvarende stilling.
  • Har grundlæggende viden om Cisco netværksteknologier på CCNA eller CCNP-niveau. En gældende certificering vil vægte positivt.
  • Er proaktiv, selvkørende og god til at planlægge, strukturere og dokumentere dit arbejde.
  • Behersker dansk i både skrift og tale

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job