Fullstack-udvikler


Sustento A/S søger en fullstack udvikler, som vil være med til at videreudvikle vores system til nye højder.

Vi har et afvekslende job i en dynamisk virksomhed med ambitioner om yderligere vækst. Jobbets alsidige opgaver bidrager til, at du får faglige udfordringer samt gode muligheder for at præge din egen arbejdsdag. Du vil møde et stærkt team og tæt samarbejde med gode kolleger. Du vil finde god trivsel, hvor der lægges vægt på fleksibilitet og individualitet.

Hos Sustento A/S får du en position, hvor du har stor indflydelse på hvordan løsninger skal se ud. Vores ambition er at blive markedsledende indenfor det segment vi henvender os til. Det har vi en klar plan for, og en del af planen er at få dig med på holdet.

Virksomhedens profil:

Sustento A/S er en IT-virksomhed baseret på udvikling af administrationssystemet Sustento, der tilbyder størst mulig digitalisering og automatisering i sundhedsklinikker.

Vi driver virksomhed ud fra nærvær, åbenhed og troværdighed.

  • Vi er tilgængelige, empatiske og løsningsorienterede.
  • Vi leverer gennemsigtighed i priser og produktstruktur. Vi er åbne omkring styrker og afgrænsninger i vores produkter med fokus på fremtidige udviklingsfaser.
  • Vores produkt, kundeforhold og -service er baseret på pålidelighed, dokumentation og ordentlighed.

Medarbejderprofil:

Du er Softwareingeniør, Datalog eller har opnået erfaring med programmering fra tidligere job.

Du har erfaring med at producere, teste og release kode i en virksomhedskontekst.  

Du mestrer:

C#, .Net, Angular/Angular JS og SQL-design

Og har erfaring med en eller flere af flg. teknologier/værktøjer:

Visual Studio, JavaScript, SQL Server, EntityFramework, migreringsscripts, Web API, Code review, DevOps, Bootstrap, CSS Jasmin, Karma, EDI og XML herunder OIOUBL.

Sprogkundskaber

  • Flydende dansk i tekst og tale
  • Fagteknisk engelsk

Du er detaljeorienteret, struktureret og har et godt overblik, fordi du er analytisk og har struktureret tilgang til opgaverne.

Vi er på udkig efter en person, der har gode kommunikationsevner og samtidigt er god til at overholde deadlines. Du er god til at sætte dig ind i kundens situation.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig fordi du er en god kollega og en teamplayer med godt humør.

Vi tilbyder:

Vi har base i Sæby; en købstadsidyl, der med god grund er et af Danmarks mest populære turistmål. Byen har direkte adgang til stranden, havet og skoven. Byen har et rigt foreningsliv med gode faciliteter til aktiviteter både ude og inde. Foreningslivet har stærke kompetencer indenfor musik og teater og indenfor mange idrætsgrene. Vi hjælper dig selvfølgelig med etablering, hvis du ønsker at bosætte dig i nærområdet. Desuden kan vi via vores netværk hjælpe med etablering af din eventuelle partner og/eller børn.

Skal vi ses?

Sustento A/S har adresse på Stationspladsen 2 i Sæby.

Vi modtager ansøgninger løbende og har aktuelt en ledig stilling.

Vækker denne stilling din interesse og kunne du tænke dig at høre mere om fremtidsperspektiverne, så ring endelig til teknisk direktør Lars Schiermer på 3073 7007.

Send din fortrolige motiverede ansøgning via QuickApply-knappen forneden, indeholdende et CV og en beskrivelse af dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Website: www.sustento.dk

Gem job

Sustento A/S
Publiceret: 13 February 2023

Arbejdssted

Location Sæby