Team-ori­en­te­ret IT-konsulent


Er du træt af personlige KPI´er og ønsker du at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger? Så læs videre nedenfor

Søger du spændende tekniske udfordringer og god mulighed for teknisk sparring, har vi jobbet til dig

Til vores afdeling i Esbjerg søger vi dig, der har styr på teknikken og er interesseret i at levere den bedste kundeoplevelse. Den bedste løsning for kunden, er nemlig også den bedste løsning for netIP. Du vil blive tilknyttet en række kundeteams, hvor du sammen med dygtige kolleger har ansvaret for, at kunden til enhver tid er glad og tilfreds med netIP som samarbejdspartner - du har altså rig mulighed for at få indflydelse på de løsninger, der vælges.

I netIP har vi nærværende ledelse, så vi i samarbejde med dig kan sikre din løbende faglige og personlige udvikling. Du bliver en del af et stort konsulent-team, hvor alle dine kolleger er i besiddelse af en bred basis-viden - ofte krydret med et eller to specialistområder. Dette er ligeledes med til at sikre din faglige sparring og udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver rådgivning, implementering og dokumentation indenfor de nyeste teknologier. Det kunne eksempelvis omhandle følgende områder:

  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Intune
  • Microsoft Defender
  • Microsoft Windows Virtual Desktop
  • Netværk som Cisco & Fortinet
  • VMware
  • Veeam
  • Microsoft Windows Server

Forskellen du gør

Du er udførende tekniker og har en bred viden om og erfaring med Microsofts produkter - sandsynligvis med et eller to områder, hvor din viden stikker endnu dybere. Du er formodentlig uddannet IT-Supporter eller datatekniker eller har på anden måde tilegnet dig tilsvarende erfaring. Ligeledes har du erfaring med konsulentarbejde.

En af dine vigtigste personlige egnskaber er din nysgerrighed og dit mod til at kaste dig ud i opgaverne - uanset om de er nye for dig eller sidder på rygraden. 

Du trives i et team og forstår værdien af samarbejde i organisationen, ligesom din naturlige nysgerrighed gør det naturligt for dig at holde dig skarp på opdateringer omkring nye og eksisterende teknologier indenfor dit fagområde.

Fordelene, vi er fælles om

Som medarbejder i netIP vil du med det samme opleve værdierne åbenhed, tillid og tryghed blive efterlevet.

Gennem et grundigt onboardingprogram og bæredygtig ledelse sørger vi for at understøtte dig i din personlige og faglige udvikling, så du oplever den arbejdsglæde, der er grundlaget for vores succes.

Du deltager i den fælles sundhedsforsikring, pensions-, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt mulighed for at deltage i faglige og sociale arrangementer. Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. I fonden netIP familyCARE rækker vi ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet er at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen.

Desuden får du mulighed for at købe medarbejderaktier i netIP.

Fakta om jobbet

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling med fast månedsløn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og erfaringer, du kommer med. Desuden får du timer indsat på en flekskonto, hvis du arbejder udover den normale arbejdstid.

Vi lover dig masser af faglige udfordringer, og du bliver tildelt et ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner. I de seneste par år har vi på godt og ondt arbejdet hjemmefra. De bedste erfaringer tager vi med os, så hvis du ønsker det, er det mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet - også på hjemmekontor.

Hør det fra din kollega

”Jeg blev ansat som nr. 31 i netIP, da jeg fik en læreplads hos netIP. Vi er blevet mange siden, så jeg ikke længere kender navnene på alle. Men når jeg møder en netIP’er, så har jeg altid følelsen af, at vi er et “vi” og ikke et “dem” og “os”. Vi er her, fordi vi elsker vores arbejde, og vi ved, at vi har brug for hinanden og kan trække på hinanden”. – Jonas Ingvard Wang Fiskbæk, IT-konsulent i Holstebro gennem over 11 år

Hør det fra din leder

"Som leder i netIP er det vigtigt for mig at være tæt på de medarbejdere, jeg er leder for. Ved hjælp af netIP´s værdier: åbenhed, tillid og tryghed gør jeg mit bedste for at være så tæt på medarbejderne som muligt. På den måde er det muligt for mig at være med til at udvikle den enkelte medarbejder i netop den retning, han/hun ønsker - og med den hastighed, der passer til medarbejderen. At være leder er et stort ansvar, og jeg gør mig hver dag umage for at leve op til dette ansvar." - Tina Lindbæk, Teknikleder Herning & Holstebro

Sådan søger du

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager gerne dit cv snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav. 

Vil du gerne høre mere om stillingen eller om netIP generelt, er du velkommen til at kontakte Andreas Rosenkrantz Rasmussen på tlf. 7874 3870 / arr@netip.dk eller Berit Møller på tlf. 8219 4494 / bmo@netip.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Gem job

NetIP A/S
Publiceret: 13. marts 2023

Arbejdssted

Location Esbjerg