Leder til Client Ma­na­ge­ment i en af landets største it-af­de­lin­ger


Er du lederen, der er med til at sætte retning for det brede og specialiserede område Klienter i It-afdelingens driftsafdeling? Kan du skabe gode rammer for de 27 dygtige medarbejdere, der arbejder med Windows, Citrix, Ivanti, telefoni, mobiltelefoni og videokonference? Så er det dig, vi vil have med på holdet i It-drift i Region Midtjylland.

Her kan du få en lederstilling med mange udviklingsmuligheder, og hvor dine strategiske og tekniske lederevner vil blive sat i spil. Som leder af området Klienter skal du være med til at drive og videreudvikle arbejdet med at sikre stabilitet og kvalitetssikring af regionens infrastruktur. Du bliver en del af et velfunderet ledelsesteam i en it-afdeling med høje ambitioner.

Vær med til at understøtte regionens digitale transformation

Din primære opgave bliver at lede og udvikle den brede vifte af medarbejdere, som er inddelt i seks fagområder:                                       

  • Windows-teamet arbejder med modning af hardware, operativsystemer, pakning af software og deployment til de ca. 36.000 computere.  
  • Citrix-teamet arbejder med virtualiserede platforme, effektiv systemadgang, tynde klienter m.v.
  • Ivanti-teamet arbejder profilstyring, rettighedsstyring, roaming profiles og flere andre vigtige elementer i et sikkert miljø.
  • Telefoni-teamet arbejder med regionens fastnet telefoni, kontaktcenter løsninger, nummerplaner, sikring af kritiske numre m.v.
  • Mobility-teamet arbejder med regionens MDM platform, smartphones, tablets, bedside terminaler med TV, funktionstelefoner m.v.
  • Videokonference-teamet arbejder med video i mødelokaler, på hospitaler, konferencer, borgerrettede løsninger (min læge) m.v.

Du er med til at påvirke Region Midtjyllands it- og digitaliseringsdagsorden, både internt og uden for i It-afdelingen. Ud over at have teknisk forståelse kræver jobbet, at du er udviklingsorienteret, præcis i din kommunikation og at du er en synlig og nærværende leder. Vi forestiller os, at du har flere års erfaring som leder og formår både at udfordre og sparre med dine medarbejdere.

Sund kultur, stærkt fællesskab og en vilje til mere

It-afdelingen har en sund kultur og høj trivsel. Den er kommet gennem et skarpt fokus på samarbejde og gensidig respekt med blik for, hvem vi er. Sammen med dine 22 områdelederkolleger og de seks kontorchefer i It-afdelingen, er det en vigtig opgave at understøtte og bidrage positivt til den videre udvikling af organisationskulturen.

Vi har kontor i Regionshuset på Olof Palmes Allé i Aarhus N, hvor du primært vil holde til, men der vil også være dage med mødeaktivitet andre steder i regionen. Som leder af Klienter bliver du en del af It-drift, som også består af områderne Driftsplanlægning, Netværk, Server & Storage og Applikationer.

Som en del af ledelsesteamet i It-drift bliver du en del af vagtordningen som Situation Manager. 

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Er det dig, vi hører fra? 

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være områdeleder i It-drift, er du velkommen til at kontakte Jens Kristensen på telefon 3046 3757 eller mail Jens.Kristensen@stab.rm.dk. Du kan også kontakte Driftschef Rasmus Faber Krejsager med opklarende spørgsmål på mail Rasmus.Krejsager@stab.rm.dk

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du skal sende senest d. 1. marts 2023. Vi forventer at holde første samtalerunde d. 10. marts og anden samtalerunde d. 20. marts 2023. 


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 26. januar 2023

Arbejdssted

Location Aarhus