TV 2 søger Solution Architect til TV 2 PLAY


Søger du udfordringer i en spændende medievirksomhed, og vil du være med til at præge udviklingen af en hastigt voksende streaming-tjeneste med indhold, som hele Danmark kender? Vi har store ambitioner i TV 2. Vi leverer produkter, som hele familien Danmark kender. TV 2 er landets mest sete tv-kanal med TV 2 PLAY som en af landets førende streamingtjenester og med vores apps, som hundredtusindvis bruger landet over.

Til TV 2s digitale område, Digital Products & Experience, søger vi en Solution Architect, der kan understøtte ambitiøse vækstmål for TV 2 PLAY. Som led i 2025-strategien "TV 2 PLAY til alle" har tjenesten sat kurs mod 1,3 mio. streaming-abonnenter, hvilket stiller høje krav til den underliggende arkitektur.

Som Solution Architect kommer du til at indgå i et lille team med andre arkitekter, der driver arkitektur på tværs af TV 2. Det sker i tæt dialog med kollegaer i hele TV 2, og kommunikation er derfor en væsentlig del af jobbet.

TV 2 ønsker at accelerere udviklingen af TV 2 PLAY yderligere. Dit overordnede mål bliver at understøtte den udvikling gennem samarbejde om forretningsmål, behov og løsningsarkitektur. Dialogen er med både stakeholders, Product Management og de udviklingsteams, der har ansvar for de enkelte produktdomæner og platforme.

Du kommer til at arbejde i en rolle, hvor du i høj grad selv skal være med til at definere din arbejdsdag og dine opgaver. Vi forventer, at du er i stand til at tage “arkitekt-elevatoren”, så du både kan snakke med beslutningstagere om strategiske mål og gå i dialog med udviklingsteams om udfordringer og behov nede i maskinrummet.

Det stiller store krav til dine evner til at visualisere sammenhænge og skabe en forståelse for fordele og ulemper ved forskellige scenarier Det handler ikke bare om at træffe et rigtigt valg, men om at tydeliggøre de afgørende trade-offs, der ligger bag valget af arkitektur.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • synliggøre tværgående arkitektur og afdække behov for langsigtede capabilities
 • understøtte større initiativer på tværs af udviklingsteams og hele TV 2
 • afsøge problemstillinger og opsøge viden selvstændigt i forskellige forretningsdomæner
 • skabe transparens ved at dokumentere og kommunikere beslutninger og løsningshensigter i form af tekst og arkitekturtegninger
 • videndele, sparre og give feedback omkring arkitektur
 • drive og forankre beslutninger i langsigtet målarkitektur
 • sikre bevidste beslutninger og fravalg baseret på overordnede arkitekturprincipper

Vi ser gerne at du medbringer:

 • nysgerrighed efter at forstå andres perspektiver
 • erfaring med agile arbejdsmetoder, herunder Scrum og SAFe
 • erfaring med arkitektur-patterns som Domain Driven Design, Event Driven Architecture og Microservices Architecture
 • erfaring med at facilitere møder, workshops og andre dialogskabende aktiviteter
 • nysgerrighed på ny teknologi, platforme og brugeroplevelser
 • erfaring med udvikling, infrastruktur og streaming generelt.

I dit arbejde er du løsningsorienteret, positiv og udadvendt, og du har flair for at skabe og vedligeholde gode forbindelser på tværs. Du behersker engelsk i tekst og tale.

Arbejdsstedet kan enten være vores kontor på Teglholmen i København eller på Kvægtorvet i Odense. Du skal forvente 1-2 arbejdsdage på modsatte lokation pr. måned.

Vi ser frem til at høre fra dig og holder løbende samtaler. Stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Casper Thomsen
Områdechef for Architecture & Agile
chom@tv2.dk
51 56 34 34

Gem job

TV2
Publiceret: 21 January 2023

Arbejdssted

Location København eller Odense