Vi søger soft­wareud­vik­lere


PICit søger endnu en softwareudvikler til et af vores modul- og systemteams. Du bliver en del af et uformelt team af softwareudviklere, som leverer logistikløsninger til transportbranchen. Sammen med de øvrige medlemmer i teamet vil du være med i alle faser af vores arbejde med udvikling af softwareløsninger til flere forskellige enheder.

Jobbet

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til at arbejde med agil softwareudvikling, hvor vi løbende leverer kørende software til kunderne og kundernes kunder. Vi arbejder tæt sammen med kunderne om analyse, design, udvikling, test og implementering.

Dine kompetencer og din personlighed

Du er datamatiker eller lign. Du har praktisk erfaring med udvikling af forretnings-applikationer til flerbrugersystemer og brugen af relationsdatabaser.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med agil softwareudvikling, erfaring med programmering i Progress OpenEdge og kendskab til transportbranchen.

Du er nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring som softwareudvikler af løsninger til PC, web og/eller mobil. Du er en holdspiller, der er god til at kommunikere og samarbejde med resten af teamet og kunderne. Du er i stand til at omsætte kundebehov til operationelle løsninger og er god til at skabe dig overblik og bevare det. Du kan desuden anskue en udfordring fra flere vinkler, er kvalitetsbevidst og evner at læse andres kode.

2 ledige stillinger

En i Team Customs, hvor du kommer til at arbejde med applikationer, der henvender sig til kunder inden for toldhandling. Du vil skulle arbejde med Online og EDI-programmer der kommunikere med toldmyndighederne.

En i Team TOS (Terminal Operative System), hvor der udvikles applikationer som anvendes på Trailer og Container Terminaler. Opgaverne varierer meget da kunderne stiller forskellige krav.

PICit tilbyder

Et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde i et agilt og lærende arbejdsmiljø med en afslappet omgangstone.

Vi klæder dig på og sørger for, at du får de værktøjer og den faglige sparring og feedback, du har brug for til at løse dine og teamets opgaver.

Du får ansvar, indflydelse, frihed og mulighed for at løbende at lære nyt og udvikle dine kompetencer sammen med +30 engagerede kolleger.

Gode løn- og ansættelsesvilkår samt betalt vagtordning.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsfrist: Send din motiverede ansøgning og dit CV til hr@picit.dk snarest. Vi indkalder løbende til samtaler.

Arbejdssted: Aarhus

Starttidspunkt: Snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig.


PICit A/S arbejder med udvikling, implementering, support og drift af informationslogistiske løsninger til transport-, logistik- og offshore-branchen. Vores SaaS-løsninger anvendes på terminaler og depoter, til lagerstyring af gods og varer, styring af godstransport på vej og bane i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland samt håndtering af tolddokumenter i forbindelse med eksport og import. Vores kunder er bl.a. terminaloperatører, stevedorer, shipping- og speditionsvirksomheder, vognmænd, baneoperatører, rederier og forsyningsbaser.

Gem job

PICit A/S
Publiceret: 13 January 2023

Arbejdssted

Location Aarhus