Cloud Solution spe­ci­a­list med fokus på Microsoft Cloud til Semler IT


Har du solid erfaring med Microsoft Azure? Og begår du dig ubesværet i Microsoft 365? Så er det netop dig, vi leder efter! 

Hvordan bliver din hverdag?

Du bliver en del af vores Infrastruktur team, der bl.a. har ansvaret for driften af vores cloud platform, samt en sikker understøttelse af vores forretningsområder. Dine arbejdsopgaver vil primært være at sikre drift og udvikling af vores løsninger i Microsoft Cloud, herunder Azure og Microsoft 365. Derudover har vi naturligvis stort fokus på udviklingsprojekter, for eksempel når nye løsninger implementeres, eller større ændringer til vores eksisterende setup foretages.

Hvilke opgaver løser du?

Du indgår aktivt i projektgrupper, hvor der ofte er korte deadlines. Samtidig arbejder du struktureret og selvstyrende på opgaver, du løser alene. Teamet har stort driftsansvar, så proaktivt vedligehold prioriteres især højt i hverdagen. 

Du bliver blandt andet en vigtig del af:

 • Modning og optimering af integrationer i samarbejde med vores udviklingsafdelinger
 • Administration af cloud services, primært Microsoft
 • Automatisering af manuelle arbejdsgange
 • Projektgrupper og tværfaglige samarbejder med din ekspertviden på Azure og M365

Hvem leder vi efter? 

Vi leder efter dig, med en relevant uddannelsesmæssig IT-baggrund og vi forestiller os, at du:

 • Har bred teknisk viden og på flere områder er specialist. Herunder Azure, M365 og M365 Security-produkter.
 • Har viden om PowerShell scripts til automatisering og dokumentation
 • Har naturligt gå-på-mod og godt humør
 • Har gode kommunikationsevner og gerne tidligere erfaring fra et 24x7-miljø
 • Har stærke analytiske færdigheder og er skarp i fejlsøgningssituationer
 • Holder dig opdateret og er nysgerrig på best practices på flere teknologier og produkter. 
 • Forstår at udnytte ny teknologi, der øger automatiseringsgrad, sikkerhed og driftsstabilitet

Hvad tilbyder vi?

I Semler IT er vi 130 kolleger og du bliver en del af vores infrastrukturteam på 16 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med resten af Semler IT og forretningen. Du kan forvente en uformel omgangstone, hvor respekt og anerkendelse for hinandens faglighed og forskellighed er i højsædet. Vi er en fleksibel og hybrid arbejdsplads med både spritnye kontorer i Brøndby og muligheder for hjemmearbejde.

Her er:

 • Gode udviklingsmuligheder blandt højt kompetente og ambitiøse kollegaer.
 • En høj grad af frihed og ansvar.
 • Et fællesskab hvor vi støtter hinanden i vores bestræbelser på konstant at kunne skabe de bedste resultater.
 • En unik kultur, et netværk af hjælpsomme kollegaer og en virksomhed med en stor ambition om at digitalisere vores forretning og services. 
 • Fordelagtig pensionsordning med sundhedssikring.
 • En hel del andre medarbejdergoder, der bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og en formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant. 

Hvem kommer jeg til at arbejde hos?

Semler Gruppen er Danmarks største leverandør af mobilitetsydelser med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler fra mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT, for blot at nævne nogle. Vi har en stærk kultur, hvor du forventes at tage et stort ansvar for dit arbejdsområde med udgangspunkt i vores fire værdier ordentlig, dedikeret, nytænkende og glimt i øjet.  

Semler IT leverer services til alle 2800 kolleger i Semler Gruppen samt ca. 2.500 brugere hos vores private forhandler-partnere.

Vores branche er i rivende udvikling. Både vores produkter og den måde, de ejes og bruges på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Denne transformation medfører en masse teknologiske forandringer. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid. Derfor er vi optagede af at ændre og optimere måden, vi arbejder på. 

Vil du være med på rejsen? 

Er det dig, vi leder efter? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. 

Har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte leder af Infrastrukturteamet, Flemming Rolander, på e-mail: flro@semler.dk.

Vi leverer mobilitet. Både i dag og i morgen.

Gem job

Semler Gruppen
Publiceret: 21. januar 2023

Arbejdssted

Location Brøndby