In­for­ma­ti­ca Cloud Data Engineer

”Vi leder efter dig, der vil være med til at opbygge PFA’s nye Enterprise Data Warehouse. Hos os får du alle de tekniske udfordringer, du kan drømme om, opgaver der har stor værdi og bevågenhed i PFA, massive datamængder, agile kolleger og faglig udvikling i en markedsledende organisation med 450 it-udviklere, der sidder sammen,” siger Patrick Mortensen, der er leder af Platformsdata.

Du skal være med til at modernisere og udbrede brugen af data i PFA

Du bliver en del af Platformsdata i PFA. Vi modellerer og leverer en række forretningskritiske data, som bl.a. PFA’s Finans & Aktuariat anvender til modeller til estimationer, prissætning og regnskab. Vores team har fokus på at skabe værdi til PFA og vores kunder gennem data af høj kvalitet. Vi er i gang med at etablere et fremtidssikret Enterprise Data Warehouse i Azure på de nyeste services fra Informatica Cloud. Som Informatica Cloud Data Engineer skal du være med i denne transformation, så du får masser af muligheder for at arbejde med Cloud og bruge alle dine tekniske evner. Du kan se frem til et alsidigt job i et agilt setup, hvor du har stor indflydelse på opgaver og retning. Der vil være tid til, at du fordyber dig i opgaver med fx at optimere platformen – enten alene eller sammen andre i teamet. Du er også med i forskellige faglige netværk, hvor du sparrer med kolleger med samme faglighed og interesse i at levere værdi af data.

Dine nøgleopgaver er at:

  • være med til at drive arbejdet med arkitektur og -sikkerhed i Informatica platformen
  • automatisere driftsopgaver og -afvikling samt opdatering og vedligehold af platformen
  • være sparringspartner for løsningsarkitekter om brug af Informatica platformen
  • bistå med at udvikle tekniske løsninger, der er fundamentet i PFA’s fremtidige dataplatform, baseret på Azure og Informatica teknologier med kildedata fra on-premise og Cloud kilder
  • bistå i udviklingen af en platform, der skal bruges til at migrere data fra den eksisterende kode til Cloud optimerede løsninger.

Du er interesseret i at arbejde med Informatica Cloud

Vi søger dig, der:

  • har viden om Informatica Cloud platformen
  • har kendskab til hele Azure platformen, erfaring med Azure DevOps, pipelines, scripting og automatisering af driftsopgaver – helst i Azure
  • har generelt kendskab til driftsafvikling og -planlægning
  • har erfaring med deploy-processer, versionsstyring, sikkerhed, brugerstyring og adgange i Informatica og Azure.

Dit nye team har et godt sammenhold

Dit nye team har 15 fastansatte kolleger, to eksterne konsulenter og tre kolleger, der er indlånt fra andre teams i PFA. Vi er et velfungerende team, der arbejder agilt, har et godt sammenhold og prioriterer en god balance mellem arbejdsliv og fritid. Som kollega i PFA kan du mærke vores fokus på det gode kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Her får du et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien eller morgenmad. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub.

Du behøver ikke en lang ansøgning – ræk bare ud til os

Hvis du har læst med hertil, så er du sikkert én, vi meget gerne vil møde og tale med. Vi giver gerne en kop kaffe, hvis du vil høre mere om jobbet. Skriv eller ring til Patrick Mortensen, der er leder af Platformsdata på tlf.: 39 17 57 12. Du kan selvfølgelig også sende en kort motivation og dit CV til os, senest den 19. februar 2023 – så hører du snart fra os. Et engelsk CV og ansøgning er også velkomment.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job