Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-Supporter


Vi vokser og søger derfor en dygtig holdspiller til vores IT-Support. Du tager naturligt ansvar og går langt for den gode serviceoplevelse. Du er gerne en smule nørdet, og ærekær omkring din viden. Har du en ren maskinpark på hjemmefronten – bare fordi du kan lide det, er det bestemt også et plus. Du ved at supporterne er organisationens rygrad og at dit samvittighedsfulde bidrag gør en seriøs forskel.

Du er nysgerrig, elsker udfordringer, selvkørende og løsningsorienteret og du brænder naturligt for tilfredse kunder og gode resultater. Og så er du glad og positiv. Dit gode humør smitter og du tager uden problemer ansvaret for både dit eget virke og for dine kollegers.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være alt fra autodidakt til IT-Supporter eller Datamatiker. Din faglige nysgerrighed, din personlighed og din vilje til at lykkes, er afgørende.

  • Du har styr på alt fra basale PC-problemer til større servernedbrud
  • Du arbejder kategorisk og systematisk i Autotask
  • Du navigerer problemfrit i SLA’er og øvrige aftaler
  • Du er ansvarlig for afdelingens kunder. Herunder nye kunder samt opfølgning og pleje af eksisterende kunder. Ansvarlig for tilbud, forhandling og etablering af kontrakter.
  • Du er ansvarlig for telefonisk support af alle kunder.
  • Du er ansvarlig for rapportering til ledelsen
  • Du arbejder nemt ud fra vort kontor i Hørsholm i tidsrummet 8.30 – 16.30
  • Du kommunikerer ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk
  • Du er videbegærlig og tilegner dig den viden du behøver
  • Du går foran og sætter det gode eksempel – altid

Du får

Mulighed for at være en del af en vækstvirksomhed, med succes. Du får frihed under ansvar, nogle af de bedste kolleger i markedet og en hverdag i lyse omgivelser.

Mere faktuelt, honorerer vi med markedsdygtig løn, fordelagtige pensionsvilkår og sundhedssikring. Du har dagligt samarbejde med de bedste kunder, der ofte er nogle af Danmarks mest prominente hoteller, så du møder ligeledes Danmarks mest luksuriøse arbejdspladser. Derfor forkæler vi også dig med den lille luksus i form af god frokost, sodavand, stemningsmusik på gangen, en uformel tone og en fri og hensynsfuld omgangsform.

Hos RAW IT tror vi på, at det er mennesket, der gør forskellen. Derfor er medarbejdernes udvikling og trivsel vigtig for os. Kun ved at have glade medarbejdere, sikrer vi vores glade kunder. Derfor er vores strategi vendt mod medarbejderne, som ikke bare er midlet til at nå målet – de ER målet, i sig selv.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Jens Wang, på tlf.nr. 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Organisationsbeskrivelse

Siden starten af 2011 er RAW IT vokset støt til i dag at være en af Nordens stærkeste spillere inden for kundetilpassede drift- og infrastrukturløsninger til serviceindustrien. Vi beskæftiger nu 12 dygtige medarbejdere, og RAW IT er den foretrukne partner inden for drift til især Hospitality.

En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst. RAW IT er en moderne, solid og sund forretning. Vi blev Gazelle virksomhed i 2016, 2017, 2018 og det forventes gentaget i 2019. Vi er ikke de største, men det forhindrer os ikke i store armbevægelser. Vi er stolte af vores resultater og glæder os til videre udvikling – vores gode og engagerede medarbejdere sikrer sammen med os, vores fælles rejse. Heldigvis.

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74
Mail: jfw@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex recruiting on behalf of RAW IT
Publiceret: 10 February 2023

Arbejdssted

Location Hørsholm