Nyud­dan­ne­de softwa­re­ud­vik­le­re - DevOps


Vil du være med til hele processen - altså fra at specificere, teste og implementere den løsning, du udvikler - og til sidst se den fungere hos kunden? Så skal du til Formpipe! Vi søger to DevOps.

Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder – så skal du til Formpipe! Har du afsluttet en it-uddannelse (det kunne være datamatiker, bachelor i it-science, it-ingeniør - men også andet) og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere i krydsfeltet mellem udvikling og forretning?

Vi tror på, at du bliver en bedre udvikler når du er med til hele processen - altså at specificere, teste og implementere den løsning, du udvikler - og til sidst ser den fungere hos kunden. Vi søger to - gerne nyuddannede - DevOps!

Vi er

Vi brænder for at skabe fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum, og hver eneste dag gør vi os umage for at skabe de mest effektive, fremtidssikre og meningsfulde digitale løsninger til vores kunder. Vi er et softwarehus specialiseret i at skabe transparens og effektive arbejdsgange i komplekse, regelstyrede brancher, ikke mindst det offentlige.

Vi udvikler vores egne produkter – bl.a. vores ESDH-system Acadre til det offentlige Danmark samt GDPR-løsningen Adoxa til hele Norden. Vi har den perfekte størrelse, synes vi selv. Vi er store nok til, at du har muligheder for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling.

Du er

Du er gerne nyuddannet - med en hurtig opfattelsesevne og kreativ, så du kan se muligheder og løsninger.

Du har et godt drive og en smule ydmyghed, så du kan være en teamplayer – både med kolleger i Danmark, Sverige og Ukraine samt kunder i Danmark.

Du vil

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med resten af forretningsområdets arkitekter, udviklere og implementeringskonsulenter som alle vil hjælpe dig fremad, ligesom du selvfølgelig får tilknyttet din egen mentor. Uddannelse, kurser og certificeringer planlægger vi i tæt samarbejde med dig, så det giver mening for både dig, os og kunderne.

Du kommer med i vores igangværende udviklings -og leveranceprojekter, hvor fokus er samarbejde og vidensdeling. Samtidig vil du blive involveret i løbende forbedring af kvaliteten af software, processer og værktøjer og dine input vil være meget velkomne.

Dine opgaver

Som DevOps-udvikler bliver dine første opgaver at implementere vores integrationer hos kunden, så du får føling med, hvad der er vigtigt, for at få en integration til at spille optimalt. Når du har det, så får du ansvaret for at produktificere din egen kode.

Du får fingrene ned i hele livscyklussen af et stykke software:

  • Implementering i kundens miljø – enten on location hos kunden eller remote fra Formpipe
  • Konfiguration og test af Acadre-integrationer og 3. parts integrationer til Acadre
  • Udvikling af integrationer
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelser og dokumentation
  • Kvalitetssikring (eksempelvis Unitest, review og sparring af design og kode)
  • Dokumentation og en smule 3rd level support.

Teknologier du kommer til at arbejde med:

  • C#/.Net, CSS, Razor, javascript, PowerShell
  • Windows Communication Foundation (WCF), Windows Workflow Foundation (WWF), Model-View-Controller (MVC) og Entity framework
  • SOAP, REST, Odata
  • Windows Server og SQL Server.

Hos os

...får du en spændende og varieret arbejdsdag med gode muligheder for øget ansvar, i takt med at du hele tiden bliver dygtigere.

Vi har en fri omgangstone og et rigtig godt sammenhold. Vi er en god blanding af personligheder, der både dækker de mange facetter af softwareudvikling, men også sikrer at alle på en god og inspirerende måde kan bidrage med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv.

Vi vægter videreuddannelse højt – og endnu mere, at du selv har indflydelse på hvor du vil bevæge dig hen.

Vi tilbyder en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring, vi har et tip-top fitnessrum i kælderen og en rigtig god kantine. Vi har en aktiv medarbejderforening og laver en masse forskellige ting sammen – der er fester, biografture og selvfølgelig fredagsbar – og så har vi også massage- fysioterapi- og zoneterapiordning.

Om os

Formpipe Software A/S er del af Formpipe AB, der er noteret på børsen i Stockholm. Vi er ca. 250 medarbejdere i verden, hvoraf omkring 100 arbejder på kontoret i Ballerup. Omgangstonen er uformel, kollegaerne er søde, og der er en god balance mellem arbejde og fritid.

Yderligere information

Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. Endvidere er vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kontakt gerne direktør Carsten Kaas på carsten.kaas@formpipe.com Send os en motiveret ansøgning samt dit CV snarest muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter den rette kandidat uafhængigt af ansøgningsfristen. Send udelukkende din ansøgning via nedenstående link.

Gem job