Business In­tel­li­gence-udvikler til For­mueple­je A/S


Hos vores kunde, Formuepleje A/S, har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, som har en strategisk målsætning om at mangedoble antallet af kunder på få år. Derfor har de brug for endnu en dygtig kollega. Et af midlerne for at nå deres mål er nemlig et markant fokus på data og digitale kundeløsninger. Det er en spændende og udfordrende opgave, som skal løses i fællesskab med mange funktioner, og i denne stilling vil du sammen med resten af teamet spille en vigtig rolle i at realisere dette mål.

I Business Analytics bliver du en del af Formueplejes Marketing- og kommunikations-team. De bruger data til at lære deres kunder, deres marked og deres forretning bedre at kende. De har ansvar for at opsamle, tilrettelægge og analysere data om deres kunder og forretning via datawarehouse samt at udvikle modeller og algoritmer, der kan understøtte Formueplejes forretning. Desuden har de ejerskabet over Formueplejes kundevendte systemer samt de systemer, der understøtter kunderådgivning, men disse systemer udvikles primært af eksterne parter.

De primære arbejdsredskaber er R og SQL Server, men de forventer i løbet af efteråret at føje PowerBI og en række af Microsofts øvrige, cloudbaserede værktøj til værktøjskassen. Desuden står de med eksterne konsulenters hjælp bag Formueplejes Dynamics CRM-system, der både leverer data til vores analyser og en af de kanaler, der formidler analyseresultater og modeloutput.

Om dig

  • Du har flere års relevant erfaring.
  • Din uddannelsesbaggrund kan eksempelvis være en kandidat i matematikøkonomi, økonomi, datavidenskab eller lignende.
  • Fagligt bevæger du dig i krydsfeltet mellem økonomi, statistik og data.
  • Du trives godt, når du bruger din viden i sparring med kolleger, der har anden faglig baggrund end dig selv.
  • Du motiveres også af, at dit arbejde bruges til at forbedre både de forretningsmæssige resultater og kundens oplevelse.

Det er vigtigt, at dit arbejde kan bruges til konkrete tiltag eller forbedringer i hele Formuepleje, men de elsker gode idéer, og derfor har du som vores deres kollega rig mulighed for selv at præge de løsninger, du arbejder med.

Du bliver en del af en gruppe på 14 personer, som alle har kunderne i fokus og motivationen til at lykkes og skabe resultater. Dine tætteste kollegaer bliver Business Analytics-teamets data scientists og webudvikler, men du vil også få snitflader mod vores kommunikations- og marketingspecialister. Fælles for dem alle er, at de har store og ambitiøse mål, men de er også drevet af at skabe en god og uformel stemning, hvor der er plads til både at have travlt og have det sjovt.

Du kan læse mere om Formuepleje her: www.formuepleje.dk

Gem job

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Formuepleje A/S
Publiceret: 2 January 2023

Arbejdssted

Location Aarhus