Software Developer


I AS3 arbejder vi med Workforce Transformation, og vores mål er at være markedsledende inden for digitalisering af området. Derfor investerer vi kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger. Til vores hovedkontor i Viby J. i Aarhus søger vi netop nu en Software Developer – enten Full Stack eller Back End - til at supplere vores team og varetage alsidige udviklingsopgaver.

DER HVOR DU KOMMER IND I BILLEDET

Med reference til Head of IT and Digital Solutions tilbydes du en spændende stilling med en central placering i koncernen, hvor du kommer til at arbejde med innovative tools og teknologier.

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team, hvor alle har indflydelse på løsningerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø, der er præget af hjælpsomhed, fællesskab og ordentlighed. Som vores nye kollega får du indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at påvirke løsningerne, der udvikles i et langsigtet perspektiv. Teamet består i dag af 6 udviklere, 2 projektledere og 1 UX-designer – alle med base på kontoret i Aarhus.

For at sikre en god start deltager du i vores interne introduktion på AS3 Academy. Du får selvfølgelig også grundig introduktion til de systemer og platforme, som bliver din nye hjemmebane.

DIN VEJ TIL SUCCES ER I FORVEJEN KODET

Du vil i samarbejde med udviklingsteamet få ansvaret for ny- og videreudvikling af vores CMS/CRM-baserede portaler og tilpasning af standard software/platforme. Derfor er du en succes, når du:

  • Har et særligt fokus på softwareudvikling, hvilket størstedelen af din tid bruges på. Du er løbende ansvarlig for test og kvalitetssikring af dit eget arbejde, som dine kollegaer laver review på.
  • Agerer faglig sparringspartner, hvor du bidrager til kvalitetsløsninger for IT, forretningen og slutbrugeren. Vi arbejder agilt og opstiller mål for sprints og de kommende releases.
  • Aktivt er en hjælpende hånd ifm. at holde tools og miljøer i topform. Det er derfor vigtigt at være omhyggelig med source control, update scripts etc.

VORES KOMMENDE KOLLEGA

Du har sikkert en IT-relevant uddannelse som datamatiker, datalog, software-ingeniør, IT-teknolog e.l. og har erfaring med at arbejde som Full Stack eller Back End udvikler.

Derudover skal du have erfaring og tilegnet dig kompetencer med følgende: 

  •  C#, .NET, SQL og REST API’er.

Og med fordel kan du have kendskab til:

  • Umbraco CMS, Dynamics 365 online, VueJS, Angular og React
  • IIS, Azure Web Apps og MS Cloud services generelt
  • Dynamics 365 CE udvikling.

Som Software Developer brænder du for, at den sunde arkitektur føres ud i livet. Kort fortalt, trives du med at bidrage der, hvor dine kompetencer kan komme i spil samtidig med, at du ser problemstillingerne fra andres perspektiv. Vi har en portefølje af internt udviklede systemer, som vi udvikler på løbende. Derudover spiller vi en stor rolle ved implementering af nye systemer – uanset om vi udvikler dem selv eller integrerer med standardsystemer.

Du er typen, der altid er med på seneste udvikling, og du sætter en ære i at vidensdele omkring dine opgaver og overholde aftalerne i teamet. Du er skarp til at gennemskue komplekse problemstillinger og har stor respekt for deadlines og faglig kvalitet.

Det er væsentligt, at du trives med både at arbejde selvstændigt og i teams, idet du vil få et tæt samarbejde med din afdeling, forretningen samt eksterne konsulenter.

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Vil du være vores nye kollega, så klik på ’Ansøg’ og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning. 

Ved spørgsmål kan du kontakte HR Konsulent, Pernille Fedders på 8210 0000 eller rekruttering@as3.dk.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning senest den 15. januar.

Stillingstype: Fastansættelse, fuldtid.

Arbejdssted: AS3 Hovedkontor i Viby J., Aarhus.

Opstart: Marts eller efter aftale.

Gem job

AS3 A/S
Publiceret: 2. januar 2023

Arbejdssted

Location Viby J