Di­git­al­iser­ings- og IT-chef


Digitalisering skal være en naturlig del i udvikling af den kommunale opgaveløsning, så vi også fremover kan fastholde og løfte velfærden til gavn for borgerne og virksomhederne i kommunen.

Det er Skanderborg Kommunes vision for digitalisering, og den udvikling kan du blive en del af, hvis du søger stillingen.

Du vil som ny Digitaliserings- og IT-chef blive leder af en afdeling på 23 yderst velkvalificerede medarbejdere. Opgaverne er mange, ikke mindst fordi udviklingen inden for digitalisering og IT går hurtig og fordi afdelingens ressourcer er efterspurgt i organisationen.

Det kræver en kompetent, visionær og serviceminded leder. Du har en relevant faglig længerevarende uddannelse, ledelseserfaring og gode kommunikative kompetencer. Det og meget andet, herunder lønniveau, kan du læse i job og personprofilen.

Få flere oplysninger hos Jørn Prætorius, Stabschef, på telefon 23 61 13 77.

Du kan også kontakte Anders Kollin, tidligere Digitaliserings- og IT-chef, nu ansat i Viborg Kommune, på telefon 30 36 61 95 eller Tina Mønsted, TR og medarbejder i afdelingen, på telefon 20 59 83 51.

Frist

Ansøgningsfristen er torsdag den 2. februar 2023 kl. 8.00.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt - ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækst-virksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

Gem job

Skanderborg Kommune
Publiceret: 3 January 2023

Arbejdssted

Location Skanderborg