Mi­cro­soft­tek­ni­ke­re til IT-af­de­lin­gen


Kribler det i fingrende på dig for at arbejde i et stort IT-miljø med de nyeste Microsoftteknologier? IT-afdelingen i Skanderborg Kommune søger en kompetent og engagerede Microsofttekniker til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 interne brugere samt til vores undervisnings- og gæstebrugere.

Jobbet

Du bliver én af 9 medarbejdere i det tekniske team, hvor du indgår i driften på lige fod med de øvrige kollegaer. Teamet er ansvarligt for serverdriften, infrastruktur og applikationsudrulningen på både den administrative løsning og den centraliserede skoleløsning. Det tekniske team er desuden teknisk sparringspartner/problemløser for organisationen i forbindelse med indkøb og implementering af nye løsninger.

Du vil primært komme til at arbejde med vores Microsoft-serverplatform, AD, ADFS, MFA, Hybrid Exchange, Microsoft Teams, Office365, Operation Manager samt Azure AD og Log analytics. Vi forventer derfor, at du har stærke kompetencer inden for Microsoftteknologier generelt, men ikke at du er ekspert i alle produkter.

Din profil

Vi søger en fagligt dygtig tekniker med alsidigt kendskab til IT-drift i et enterprisemiljø. Du har en relevant IT-mæssig uddannelse og gerne et par års erfaring med drift af store IT-løsninger. Du er engageret og trives med at løse komplekse problemstillinger både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er typen, der elsker at fordybe dig i udfordringerne og sikre, at tingene bliver afsluttet og dokumenteret. Du er altid på udkig efter nye, mere effektive værktøjer og metoder, og du sætter en ære i at være fagligt opdateret inden for dit område. Tilsvarende giver vi dig muligheder for at udvikle dig fagligt gerne gennem certificeringer.

Kvalifikationer

Du har en IT-uddannelse som datateknikker eller lignende – eller har opnået samme viden på anden vis – gerne gennem erfaring kombineret med relevant efteruddannelse.

For du kan løse opgaven forventer vi, at du har erfaring med

 • Microsoft serverplatform, herunder AD og DNS-arkitektur
 • Azure AD/ADFS
 • Office 365-suiten

Det er desuden en fordel, at du har kendskab til

 • Sharepoint Online
 • VMware
 • Microsoft SQL
 • SAN (Netapp)
 • PKI og public-certifikater

Hvis du ikke kender til alle disse teknologier, så forventer vi, at du har mod på at sætte dig ind i dem, med god støtte fra dine kommende kollegaer.

Vi forstiller os, at du har følgende personlige kompetencer

Du er

 • god til at bevare fokus og overblik i komplekse opgaver
 • god til at tage ansvar og afslutte opgaverne
 • engageret og fleksibel
 • i stand til at arbejde selvstændigt og målrettet
 • en team-player og har en god humoristisk sans

Vi tilbyder

 • et højt fagligt niveau med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling
 • fleksibilitet i dagligdagen og muligheder for hjemmearbejde
 • høj grad af indflydelse på opgaveløsningen
 • gode muligheder for faglig udvikling herunder gennem certificeringer
 • gode og engagerede kollegaer og en uformel samarbejdskultur med plads til forskellighed og humor, hvor vi vægter det sociale blandt andet med en række årlige arrangementer
 • den bedste udsigt på Skanderborg Fælled på 5. sal, hvor afdelingen er bosiddende

Om os

Du bliver en del af IT/ Digitalisering og Forretningsudvikling, som består af 23 medarbejdere og Digitaliserings- og IT-chefen. Afdelingen varetager IT-support og -drift, samt en lang række digitaliserings og udviklingsopgaver på tværs af organisationen.

Organisatorisk er afdelingen en del af staben for Økonomi, Digitalisering og Indkøb i Skanderborg Kommune. 

Yderligere oplysninger

Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og aflønnes med en månedsløn på mellem 35-45.000 kr. om måneden (inkl. pension ca. 41-52.000 kr.). Endelig lønfastsættelse sker via forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

I forbindelse med eventuel ansættelse indhenter vi privat straffeattest.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Team-koordinator Brian Bendixen på telefon 87 94 71 45 eller Microsoft Tekniker René Kristiansen på 87 94 71 33.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning senest den 26. januar 2023. 


I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt - ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækst-virksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

Gem job

Skanderborg Kommune
Publiceret: 3. januar 2023

Arbejdssted

Location Skanderborg