Solution Ar­chi­tects til IT


Kan du rådgive forretningen? Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til administrative IT-løsninger? Så er du måske en af de Solution Architects, vi søger.

Kan du skabe løsninger, der imødekommer behov og krav?

Vi søger to dygtige Solution Architects til vores IT-organisation, hvor vi er 20 kolleger med forskellige IT-baggrunde, der ønsker at skabe forretningsværdi gennem IT-løsninger. I ATP's IT-organisation tager vi IT-arkitektur seriøst og sikrer, at den er afstemt med forretningens behov.

Lige nu er vi på udkig efter dig, der vil være med til at bygge bro mellem IT og forretningen. Dig, der kan levere solide løsninger, der fungerer hver gang i en koncern, der står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer og administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.  

Vi søger dig, der vil indgå i forskellige projekter og i den løbende IT-udvikling, hvor du tager ansvaret for den samlede løsning og skaber overblik fra start til slut. Det betyder bl.a., at du:

  • er drevet af at sætte dig ind i (og forstå) forretningens behov
  • afklarer, kommunikerer og dokumenterer løsningselementer
  • besvarer arkitekturmæssige spørgsmål og undersøger og beskriver integrationer og snitflader
  • formulerer krav og udarbejder/godkender løsningsflows, løsningsarkitektur og -designs
  • støtter projektledelsen via arkitektrollen.

Skaber du overblik og forståelse?

I rollen som Solution Architect er det vigtigt, at du: 

  • har en relevant kandidatuddannelse inden for IT
  • har erfaring med løsnings-/forretningsarkitektur på forretningsvendte administrative systemer
  • har interesse og kendskab til ny teknologi og metoder inden for IT
  • behersker dansk både mundtligt og på skrift.

Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at skabe og dele et overblik over den samlede administrative IT-løsning og kunne relatere denne til de bagvedliggende forretningsbehov. Du skal være struktureret og god til at organisere dit arbejde, og så er det et plus, hvis det falder dig naturligt at udfordre ’plejer’ med dine idéer og finde løsninger.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive arbejdsplads?

Som Solution Architect i ATP vil du få mulighed for at arbejde med spændende og udfordrende opgaver, der understøtter de forskellige ordninger og ydelsesområder, ATP administrerer.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Vi byder dig velkommen til en verden af IT-arkitekter, udviklere, test managers, projektledere og en masse andre dygtige IT-kolleger, der alle er på forkant af deres felt. Vi har høje ambitioner og arbejder konstant på at gøre det bedre og smartere. Derfor har vi brug for din faglighed, nysgerrighed og lyst til at arbejde med IT-løsninger til det offentlige Danmark.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV

Send os dit CV og en kort tekst om, hvorfor du er motiveret for at søge stillingen. Vi skal have hørt fra dig senest mandag d. 30. januar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Samtaler afholdes d. 4. - 8. februar. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mogens Graff-Nielsen på tlf. 2960 4367 eller mail mgn@atp.dk.

Gem job