Solution Architect


Vil du være med til at videreudvikle løsninger, der udgør rygraden i den finansielle sektor?

I rollen som Solution Architect hos e-nettet får du til opgave at videreudvikle det tekniske fundament for de løsninger, der udgør rygraden i den finansielle sektor. Det er en unik mulighed for at blive en del af en organisation, som leverer samfundskritiske løsninger i tæt samarbejde med Danmarks finanssektor og nogle af Danmarks største banker og realkreditinstitutter.

Med reference til Manager, Head of Platform & Infrastructure, Søren Dyrby bliver du ansvarlig for at udvikle e-nettets IT-arkitektur, således de følger med den teknologiske udvikling inden for branchen. På kort sigt betyder dette, at du får til ansvar at vurdere, hvilke mulige konsekvenser en ny arkitektur åbner op for, når e-nettet skifter platform.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Vurdere forretningsudfordringer i forbindelse med udformningen af IT-arkitekturen
  • Udforme og tilpasse IT-arkitekturen i forbindelse med Red Hat OpenShift Container Platform
  • Definere eller fortolke krav og hjælpe med at analysere dem samt identificere interessenter
  • Formulere designet – skabe en løsningsstruktur, der opfylder de forskellige krav og balancerer mål og begrænsninger på løsningen
  • Formidle arkitekturen, så alle forstår den – tilpasset efter forskellige målgrupper
  • Støtte udviklerne og sikre, at udviklerne er i stand til at realisere arkitekturen ved en kombination af mentoring og direkte involvering
  • Verificere implementeringen – sikre, at det leverede system er i overensstemmelse med den aftalte arkitektur og opfylder kravene

Du har relevant videregående teknisk uddannelse inden for området, fx IT-ingeniør, cand.merc.dat., cand.it., datalog eller lignende. Det forventes, at du har en solid teknologisk forståelse og interesse, samt er opdateret på de nyeste teknologier og trends inden for branchen. Det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til f.eks. Red Hat OpenShift Container Platform, og ligeledes hvis du har erfaring og viden med Kubernetes, Docker, CI/CD, DevOps, Cloud platforme og andre micro-services.

Som person tager du ansvar og føler dig komfortabel med en koordinerende teknisk rolle i forskellige projekter. Du er desuden forretningsorienteret, har gennemslagskraft og kan tænke både analytisk og helhedsorienteret i forhold til e-nettet.

e-nettet tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et spændende og uhøjtideligt miljø med kompetente og dedikerede kolleger. Der er en stor villighed til at prøve ting af, der er plads til at ”lege” og prøve nyt.

Arbejdssted: Antonigade 2, København K.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Research Consultant Line Lykke Pedersen på M: +45 41 18 14 55. Alle henvendelser behandles fortroligt.


e-nettet A/S

e-nettet tilbyder en dynamisk og innovativ arbejdsplads i et moderne miljø. e-nettet er i førerposition på det teknologiske område og vægter at investere i udviklingsmiljøet og medarbejderne for at sikre, at de fortsat kan levere innovative og nyskabende løsninger til deres kunder. e-nettet har en aktiv personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter, som er med til at bidrage positivt til det sociale sammenhold og kultur.

Læs mere på www.e-nettet.dk.

Gem job

Unique Human Capital søger for e-nettet A/S
Publiceret: 1. februar 2023

Arbejdssted

Location København