In­teg­ra­tionsspe­cial­ist til IT


To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP, og på den måde står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til udvikling, vedligehold og support af vores integrationskomponenter. Det er her, at du kommer du ind i billedet.

Kan du få data til at flyde, så vi kan automatisere processer?

I ATP’s IT-afdeling er vi på udkig efter en ny kollega. En Integrationsspecialist til sektionen SAP & Integration Developers, hvor vi har ansvaret for, at data flyder på tværs af ATP.

I jobbet som integrationsspecialist indgår du i Integrationsteamet. Det er her, vi danner fundamentet for automatisering ved at sikre, at data flyder imellem vores mange applikationer samt mellem ATP og eksterne samarbejdspartnere.

Som integrationsspecialist vil du indgå i et agilt team med mangeartede udviklings- og driftsopgaver. Konkret bliver det dig, der: 

 • driver udviklingsopgaver, hvor du omsætter forretningsbehov til konkrete løsninger i SAP PO, Sterling, MQ eller vores Service Mesh Platform  
 • er medvirkende til at sikre stabil drift på integrationsområdet sammen med resten af integrationsteamet.

Er du interesseret i at forstå forretningens udfordringer?

Du har solide faglige færdigheder, en relevant uddannelsesbaggrund inden for IT eller dokumenteret erfaring fra en tilsvarende stilling.

Som integrationsspecialist interesserer du dig naturligvis for det tekniske. Men også for det forretningsmæssige i form af de krav og udfordringer, som kollegerne i forretningen præsenterer dig for. 

Du kan håndtere stor kompleksitet, da ATP administrerer tung lovgivning (f.eks. Ferieloven, Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag eller vores forretningsområder inden for Udbetaling Danmark). Derudover må du gerne have kendskab til følgende applikationer og programmeringssprog:

 • SAP PO og CPI ((Cloud Platform for Integration) og gerne hands-on erfaring) 
 • IBM Sterling B2B (og gerne hands-on erfaring)
 • Istio Service Mesh
 • Kubernetes
 • Microservice-arkitektur
 • Apache Camel
 • Azure DevOps
 • Java-udvikling i integrationsøjemed.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Til daglig indgår du i en sektion bestående af tre teams:

 • ’Integration’ (det team, som du bliver en del af)
 • ’Kofax’, hvor vi er med til at sikre, at al indgående post rammer korrekt i forhold til sagsbehandling
 • ’RINA’, hvor vi er med til at sikre udveksling af data mellem myndigheder på tværs af EU-landegrænser.   

Samlet set er vi 16 medarbejdere i form af en Application Architects, Integrationsspecialister, Kofax Applikationsspecialister og RINA Systemadministratorer.  

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest tirsdag d. 28. februar.

Vi behandler henvendelser løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Kusk Langvad på tlf. 24451722 eller mail cdl@atp.dk.

Gem job