IT-sup­por­te­re­lev


Vil du have muligheden for at kickstarte din karriere hos en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder? Så bliv IT-supporterelev hos Scan Global Logistics.

Vi søger en frisk og engageret elev til Group IT – og der er gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Mulighederne venter på dig

Vi har en meget alsidig hverdag, med et mix af opgaver inden for Microsoft teknologier (Outlook, Teams, Skype for Business, Active Directory, Office365), samt Citrix, Pc’er og printere.

Du bliver en vigtig del af IT Operations teamet, som består af medarbejdere inden for Helpdesk, support, server og netværk. Teamet sørger for at holde teknikken kørende for vores kontorer i hele verden.

Vi lægger stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig og til at gøre en forskel i hverdagen.

Med over 3000 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 140 kontorer har du altid support, både fra dine nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser. Du får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en IT-supporter?

Som IT-supporterelev hos os lærer du at opsætte computere, software, printere, telefoni og brugerkonti i AD samt at fejlsøge på alt det du lige har sat op.

Vi drifter al IT-infrastruktur i virksomheden, og på sigt kan du få berøringsflade med øvrige opgaver, herunder sparring med andre IT-afdelinger.

Vores dagligdag er udfordrende og spændende, og du får erfaring med support til interne brugere – både telefonisk, personligt og gennem vores Helpdesk-system. Vi arbejder med alt der kører på computere – og vi kan lide det.

Du stifter bekendtskab med bestilling, registrering og udlevering af udstyr, og du får mulighed for at vedligeholde og lave vejledninger til brugerne samt intern IT-dokumentation.

Din baggrund

  • Du har eller er ved at bestå grundforløbet for IT-supporteruddannelsen
  • Du taler og skriver dansk og engelsk
  • Du er fleksibel, og kan lide at springe imellem de mange forskelligartede opgaver
  • Du er serviceminded og har interesse i at tale med brugere
  • Du arbejder struktureret og har en god fornemmelse af prioritering af opgaver
  • Du har kørekort til bil (kategori B)

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende. Vi forventer, at du kan starte primo 2023. Dit arbejdssted er på vores hovedkontor i Kastrup, som i 2023 flytter til Avedøre Holme.

Vil du vide mere, så kontakt Albiona Blakaj, Team Lead – IT Support EMEA, på telefon +45 3248 0186.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Deadline: 31/03/2023

Har du brug for tips til hvordan man laver et CV og skriver en ansøgning? Se mere her.

Gem job