Udviklere til Koncern It i Udlændinge- og In­teg­ra­tionsmin­is­ter­iet


Vi søger dygtige udviklere med forskellige kompetencer, der har lyst til at udvikle kritiske systemer til udlændingesagskæden.

Lidt om alt det vi tilbyder

Vi står over for en ny strategiperiode, hvor et af vores fokusområder er at skalere vores egen interne udviklingsenhed. Vi ønsker med flere interne udviklere at blive endnu bedre til at levere forretningskritiske løsninger i tæt samarbejde med forretningen i et agilt setup.

Udviklingsenheden består p.t. af 14 dedikerede udviklere og arkitekter, som er klar på at få nyt input fra nye dygtige kolleger, og som er klar til at udvide og udvikle vores fælles metoder. 

Vi er inddelt i teams med fokus på henholdsvis data og web. Datateamet arbejder med klassisk ETL, BI og i det hele taget med fokus på brug af Udlændinge- og Integrationsministeriets (UIM) data. Webteamet bygger og vedligeholder webapplikationer der både understøtter sagsbehandling og slutbrugere. 

Arbejdet kommer til at bestå af lige dele vedligehold af eksisterende løsninger og deltagelse i projekter, hvor vi bygger nyt og tænker på fremtiden. Vi har derfor både brug for dig, der kan dit håndværk og ikke er bange for store eksisterende løsninger, og dig, der vil være med til at afprøve og implementere nye teknologier og metoder. Hos os er det ikke ”enten eller”; det er ”både og”. Du kommer til at arbejde i alle dele af udviklingsprocessen, lige fra specifikation til overlevering til drift.

Du kommer til at arbejde i et agilt setup, hvor der vil være fokus på kontinuerligt at levere værdi til brugerne, hellere i flere små leverancer end få store. Det er derfor vigtigt, at du kan gennemskue forretningsbehov og nedbryde dem til små hurtige leverancer, der hurtigt og automatisk kan testes og deployes. Flere af leverancerne vil dog sikkert være ind i et mere klassisk projektparadigme.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • deltage i hjemtagelsen af ansvaret for flere systemer
 • implementere automatisk test og deployment (CI) indenfor UIM’s rammer for change management
 • samarbejde med interne og eksterne specialister om konkrete løsninger til forretningen
 • løbende vedligeholde af vores eksisterende løsninger
 • bidrage til at sikre, at vi hele tiden gør, hvad vi kan, for at fremtidssikre vores løsninger.

Vores forventninger til dig

Det vigtigste er, at du har drive og lyst til at udvikle dig selv og os. Du har formentlig en relevant IT-uddannelse eller kan dokumentere flere års relevant arbejdserfaring. Da meget af vores nuværende systemlandskab er Microsoft-baseret, skal du kunne begå dig i en Microsoft-verden.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og erfarne kolleger, som kan hjælpe med flere af de ting, du måske ikke selv kan fra starten, og vi er klar til, at du kan lære og udvikle dig hos os.

Kompetencer vi bl.a. kigger efter:

 • CI/CD pipeline for at bygge og deployering løsninger.
 • C# og .net Core
 • MSSQL, SSIS, Stored procedure og batch jobs
 • DevOps, Git og Visual Studio
 • erfaring med at arbejde med store datasæt
 • kendskab til Containerbaseret udvikling
 • kendskab til statisk kodeanalyse med fx SonarQube
 • Best Practice inden for softwareudvikling

Hvis du har kompetencer inden for andet end programmering, er det absolut et plus. Vi sætter pris på kolleger, der kan deltage i flere forskellige roller. Måske er du interesseret i test, UX, visualiseringer eller noget helt fjerde.

Lidt om os som arbejdsplads

Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i hele koncernen. Vi er en ambitiøs arbejdsplads bestående af ca. 100 kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen – meget gerne præget af humor, og vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog.

Vi er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører. Koncern It er organiseret i 6 enheder, Enheden for Strategi og Styring, Program- og Projektenheden, Udviklingsenheden, Systemforvaltning for ESDH-systemer m.v, Systemforvaltning for øvrige systemer og Drifts- og supportenheden.

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter OAO-S Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten eller mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

På flere af koncernens it-systemer er der et højt krav om tilgængelighed. Det kan betyde, at du vil skulle indgå i en vagtordning. Endvidere vil afvikling af servicevinduer på nogle systemer skulle foregå uden for normal arbejdstid.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, Jacob Larsen pr. mail på jacl@uim.dk eller på telefon 6198 3520. 

Søg stillingen

Klik på knappen nederst på siden og upload din ansøgning, eksamensbevis m.v. senest den 29. januar 2023.

Vi forventer at holde to samtalerunder, hvor 2. runde vil indbefatte noget praktisk arbejde.

Samtaler forventes afholdt i uge 5 og 6.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang. 


Gem job