Backend BI-udvikler med indgående viden om Microsoft BI søges


Brænder du for at arbejde med data og for at hjælpe vores kunder med at skabe ny viden og indsigt i deres forretning? Er du klædt fagligt godt på inden for Microsofts BI-teknologi, og har du lyst til at følge med udviklingen og blive udfordret af ny teknologi?

Hos Me’ning har vi i mange år haft BI- og rapporteringsløsninger som en del af vores leverancer, og vi oplever i denne tid stor efterspørgsel og interesse for området. Business Intelligence er blevet en central del af vores fremtidige strategi og er blevet et separat forretningsområde, der skal være med til at drive den fremtidige vækst. Vi søger nu en dygtig BI-backend-udvikler, der skal hjælpe med at fortsætte væksten gennem robuste og fremtidssikrede leverancer og høj kundetilfredshed.

Jobbeskrivelse

Som Microsoft partner arbejder vi primært med Microsofts BI stack, og du må forvente, at det vil være den centrale teknologi i stort set alle vores projekter. Du vil som Business Intelligence-udvikler indgå som en vigtig del af teamet, hvor du ofte vil deltage i hele projektforløbet fra salg til implementering. Mindre opgaver vil du typisk køre på egen hånd, med sparring fra kompetente kolleger. I større projekter vil du indgå i teamet, hvor du tager et stort ansvar for primært arkitektur og datamodel, men også den succesfulde implementering og ultimativt kundens tilfredshed.

Du vil få stor mulighed for at påvirke løsningsdesign i de enkelte projekter, og i det hele taget vil du få en vigtig rolle i videreudviklingen af BI-forretningsområdet hos Me’ning. Vi forventer, at du trives med at afprøve og udforske ny teknologi, men også at du har en skarp vurdering af teknologiens egnethed i den enkelte sag, og at du i det hele taget sætter en ære i at skabe tilfredse kunder.

Din faglige profil

Du har flere års erfaring med Business Intelligence - enten i en BI-stilling eller i et konsulenthus, hvor du har gennemført adskillige datawarehouse- og BI-projekter med succes.

Vi forventer, at du har erfaring med og er fagligt stærk inden for følgende:

 • Datawarehouse modellering og ETL-processer
 • Azureplatformen, i særdeleshed Azure Data Factory
 • Microsoft SQL, med vægt på t-SQL
 • SSIS og SSAS
 • DevOps/Git

Du har med fordel arbejdet med:

 • PowerBI, Power Query, DAX
 • Power Automate / Power Apps
 • PowerBI API

Det er desuden en fordel, hvis du har indsigt i ERP-systemer generelt, og specifikt datamodellerne i NAV og/eller Business Central. Desuden vil det være et plus, hvis du har erfaring eller interesse inden for dataanalyse – herunder gerne kendskab til R, Machine Learning eller IoT relaterede løsninger.

Dine personlige kompetencer

 • Du er en teamplayer, der bliver inspireret af udfordringer og komplekse problemstillinger, og du går ”den ekstra mil”, når der er behov for det.
 • Du befinder dig lige godt på kontoret og hos kunden, hvor du både har blik for den konkrete opgave og den overordnede forretning.
 • Du har styr på detaljerne, men bevarer overblik og fokus på målet.
 • Du trives generelt godt med konsulentprojekter og evner at være effektiv og arbejde med deadlines.
 • Du er ambitiøs.
 • Du har en imødekommende og initiativrig personlighed.
 • Du trives i en kultur, hvor vi siger, hvad vi mener, og generelt har en afslappet og fri omgangstone.

Arbejdssted: Århus

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.

Vil du videre mere så ring til Talent Acquisition specialist Søren Prehnum på 61200556.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.


Me´ning er en del af ITM8.

ITM8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams, AddPro, Cenvation og Me’ning.

Gem job

Me’ning
Publiceret: 3. februar 2023

Arbejdssted

Location Aarhus