IT-ansvarlig til Gramex


Recruit IT søger på vegne af Gramex en IT-ansvarlig.

Gramex er en non-profit medlemsorganisation, som sørger for, at udøvende kunstnere (ex. solister og musikere) og producenter (musikselskaber) får betaling, når indspillet og udgiven musik afspilles offentligt.

Gramex’ IT-landskab består delvist af egenudviklede løsninger, som understøtter forretningen. Linux som OS og NAV/Business Central er centrale i det nuværende IT-landskab. Forretningsmæssigt er det besluttet at implementere Apollon som produktionssystem, som er et branchespecifikt værktøj. Der er i foråret desuden gennemført en opgradering fra NAV2009 til BC365.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • At sikre kvaliteten af IT-standarder og dermed fundamentet for implementering og opnåelse af forretningsmål
 • Ansvar for spændingsfeltet mellem teknik og applikationer, herunder brugerdialog, infrastruktur, sikkerhed og netværk
 • Varetage ledelsesopgaven ift. de medarbejdere, der udfører support og løbende IT-driftsopgaver
 • Ansvar for underleverandøraftaler
 • Det forventes at man som IT-fagperson, kan udføre en stor mængde af opgaverne selv og der hvor man ikke har kompetencerne, på betryggende vis er i stand til projektlede de specialister, man betror opgaven
 • Troubleshooting og maintenance i MS SQL samt udarbejdelse af SSIS-pakker vil også blive en del af din hverdag

Dine kvalifikationer:

 • Flere års erfaring med IT-drift og automatisering fra en mindre virksomhed eller NGO
 • Det vil være ønskeligt at du også har arbejdet med IT-udviklingsstrategier, projektimplementering og forandringsprocesser med fokus på in-house systemudvikling
 • Erfaring med drift og udvikling i ERP-løsninger, med stor præference for Dynamics (NAV & BC365)
 • Indsigt i MS SQL
 • En uddannelse inden for datateknik, datamatiker eller har en solid, dokumenteret IT-arbejdserfaring
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • Du er analytisk, struktureret og vant til at tilrettelægge dit og dit teams arbejde

Som IT-ansvarlig sætter du retning, tager beslutninger, og følger op på disse. Dit fokus er på resultater og kommunikation i øjenhøjde, da det giver de bedste forudsætninger for at kunne fungere som et stærkt bindeled mellem eksterne partnere, dine kollegaer i Gramex, kunder og leverandører.

Der er i alt 26 medarbejdere i Gramex, som arbejder på daglig basis ud fra kontoret på Frederiksberg. Der vil være et ledelsesansvar for de IT-medarbejdere, der er ansat, eller bliver ansat i Gramex. Teamet vil bestå af 2-3 medarbejdere.

Om Gramex

Gramex er bindeleddet, som sørger for, at udøvende kunstnere og producenter får betaling, når den udgivne musik afspilles offentligt. Uden Gramex ville kunderne skulle henvende sig til et utal af musikere, sangere og musikselskaber bag udgivelserne. Pengene sender Gramex videre til de musikere, solister og musikselskaber, der har indspillet og udgivet musikken. De er enten medlem af Gramex eller tilsvarende organisationer i udlandet.

Gramex er en nonprofit musikorganisation, som beskæftiger 26 medarbejdere og har kontor over for Planetariet på Vesterbro i København. Gramex ønsker at fremme ligestilling og diversitet og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset køn, alder, religion, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap og musiksmag.

Gramex er godkendt af Kulturministeriet.

Gem job

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Gramex
Publiceret: 10 January 2023

Arbejdssted

Location København