Scrum Master til Tribe In­ve­ste­ring og Formue


Motiveres du af at få kolleger omkring dig, og squadet som helhed til at blomstre? Er du nysgerrig på det agile mindset – hvad er det, og hvad kan vi opnå med det? Og vil du være med til at udvikle inspirerende løsninger på investering, formue og pensionsområdet, som sætter Jyske Banks kunder i førersædet for deres egen bæredygtige økonomi? Så kan rollen som fuldtids Scrum Master i Tribe Investering og Formue være en ny karrierevej for dig.

Jobbet

Du bliver Scrum Master for 2 koncept- og it-udviklings squads i Triben Investering og Formue, som er et område i Jyske Banks udviklingsorganisation. Vores squads er sammensat ud fra, så vidt muligt, at kunne levere i egen ret. Derfor er squads krydsfunktionelle, og du vil arbejde sammen med både forretningsudviklere, it-udviklere, ux’er og product owner. De enkelte squads består af 6-8 kolleger.

I Jyske Banks udviklingsorganisation har vi implementeret en agil organisering, hvor ledelse tredeles i scrum master (autonomy), product owner (purpose) og chapter lead (mastery). Som Scrum Master arbejder du med continous improvement, agile frameworks som eksempelvis Scrum og Cynefin, frem for alt sætter du fokus på squad’ets daglige rutiner og evne til at levere på sprintmålet. Du stiller spørgsmål, coacher og inspirerer individ såvel som squad og skaber en kultur, som sikrer, at vi leverer mest muligt med de færdigheder, som squadet besidder.

Som Scrum Master indgår du i tribe-leadership med Chapter Leads, Product Owners og Tribe Lead, hvor formålet er at skabe optimale rammer for squads i triben som helhed. Det indebærer:

 • At sætte fælles mål for tiltag omkring squads, herunder at samarbejde med de øvrige Scrum Mastere i triben
 • Løbende evaluering, konstant fokus på at udleve forbedringspotentialer og fjerne impediments
 • At udbrede den agile kultur, vi ønsker i triben, samt herunder at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Du kommer til at indgå i et fagligt fællesskab med andre Scrum Masters. Vi investerer i Scrum Master rollen, og tror på at en dygtig Scrum Master er en essentiel rolle for at få optimal værdiskabelse i et squad.

Du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling i jobbet. Alt efter dit udgangspunkt sammensætter vi et træningsforløb, som eksempelvis kan bestå af en mentorordning, teoretiske undervisningsmoduler og så naturligvis ”on the job training”.

Din profil

Der er flere veje til jobbet. Måske har du erfaring fra scrum master rollen, og ved hvad det vil sige at arbejde i et agil udviklingssquad, eller også kommer du med traditionel ledelseserfaring (formel eller uformel) og har et ønske om at prøve kræfter med det agile mindset.

Desuden har du flere af følgende evner:

 • Du ser det hele menneske, og evner at få individ såvel som squad til at blomstre
 • Du er ambitiøs, kan arbejde selvstændigt såvel som indgå i et ledelsesfællesskab omkring squads og triben som helhed
 • Du er klar til både at facilitere når squad’et fejrer successer, men tør også udvikle squad’et på retrospektives, når vi har læring at hente
 • Du motiverer squad’et og de enkelte squad members til at have fokus på kontinuerligt at forbedre sig
 • Du har et godt humør, masser af gåpåmod og gode samarbejdsevner.

Du bliver en del af Tribe Investering og Formue. Vores vigtigste opgave er at sikre, at Jyske Banks kunder får den bedste kundeoplevelse indenfor investering, formue og pensionsområdet. Det gør vi ved at udvikle digitale løsninger og koncepter til både kunder og rådgivere, sikre at vi har den rette varehylde, og frem for alt sikre at vi lever op til gældende lov og sektorkrav. Alt sammen selvfølgelig i tæt samarbejde med vores interne og eksterne samarbejdspartnere.

Triben består af 9 udviklingssquads lokaliseret i Silkeborg. Triben er kendt for stor faglighed, et godt arbejdsklima med gode muligheder, og en holdning til at det skal være sjovt at gå på arbejde, selvom vi ikke arbejder for sjov.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 26. februar.

HR Partner Stine Odgaard Ranum vil tage sig af din ansøgning.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Investering og Formue
 • Ansøgningsfrist: 26.02.2023
Gem job