IT Ope­ra­tions Spe­ci­a­list


Er du ambitiøs, elsker du udfordringer og kan du se dig selv arbejde for en fremadstormende og ledende dansk virksomhed indenfor sundhed og skønhed, så har vi jobbet til dig.

Matas har gennem de seneste fem år gennemgået en radikal transformation af hele sin forretningsstrategi, hvilket også sætter nye krav til den type kompetencer, vi ønsker at rekruttere. Matas Group er i dag en fuldt integreret omnichannel virksomhed med mere end 25 % af omsætningen i de rene digitale kanaler, men fokus er forsat at skabe unikke kundeoplevelser med udgangspunkt i sundhed og skønhed.

Om jobbet

Som en del af vores IT Operations team er du med til at drive og udvikle server miljøer og den bagvedliggende virtualiserings-platform baseret på VMware, samt vores cloud baseret på Microsoft Azure. 

Jobbet spænder over mange forskellige kompetencer og ansvarsområder både på server platforme, men også på andre Microsoft infrastruktur komponenter. Dine primære opgaver vil være at drifte servere - herunder fejlsøgning, patching, monitorering, automatisering, optimering, opgradering, sikkerhed og dokumentation. 

I samarbejde med dine kolleger vil du derudover tilrettelægge nye aktiviteter samt videreudvikle IT-løsninger, hvor din tekniske indsigt og forståelse kan støtte op om forretningens behov, og det forventes, at du efter noget tid selv kan beskrive, designe og gennemføre mindre infrastrukturprojekter.

Du vil også få medansvar for at:

 • Udvikle og vedligeholde Microsoft Server platform samt omkringliggende services.
 • Implementere IaaS, PaaS cloud løsninger, primært i Azure.
 • Vedligeholde og optimere VMware platforme.
 • Levere 3rd line support for vores IT Service og Support team.
 • Samarbejde med leverandører ifm. implementering af systemer. 

Som en del af jobbet vil du deltage i rådighedsvagt. 

Hvem er du?

Du er en erfaren IT Operations specialist eller generalist med flere års erfaring indenfor Microsoft server teknologier. Du kan gennemskue komplekse forretnings- og it-tekniske problemstillinger og har erfaring med et eller flere af disse områder:

 • Monitorering
 • Scripting og automatisering
 • Microsoft AD / DNS
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Windows Server
 • VMware
 • IT-sikkerhed

Du har lyst til at arbejde i et krævende, reguleret, sjovt og til tider hektisk miljø. Vi går langt for at sikre, at IT er en medspiller for vores kolleger. Som person er du ansvarlig og motiveres af at levere høj driftsstabilitet. Du er positiv i din omgang med kolleger - også i situationer med modstand og udfordringer. 

Du kan se dig selv i følgende egenskaber:

 • Struktureret, selvkørende og pragmatisk i din tilgang til opgaver
 • Nysgerrig, serviceminded og opsøgende
 • Lyttende, åben og interesseret i at lære nyt og dele viden

Matas tilbyder dig

En spændende og selvstændig stilling, der giver store muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en spændende virksomhed i rivende udvikling. Du bliver en del af et miljø, hvor høj faglig kompetence og udvikling er omdrejningspunktet i hverdagen. Vi har et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok, og hvor der er en uformel og munter omgangsform samt åben og ærlig dialog. 

Interesseret og fagligt kvalificeret?

Har du lyst til at komme med på vores spændende rejse, og blive en del af en af Danmarks mest kendte Retail virksomheder, så send din ansøgning fra linket her på siden. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingsopslaget tages ned, når vores nye kollega er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af godt 260 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen.

Gem job