MailCore søger en Linux sy­stem­ud­vik­ler med speciale i in­fra­struk­tur


Da vores virksomhed har fået vokseværk mangler vi den helt rette person, til at hjælpe med at videreudvikle og drifte vores platform. Vi on-boarder i øjeblikket mange nye kunder, og vores strategi for skalering skal optimeres og videreudvikles. Vi søger derfor en systemudvikler (eller lignende profil) som kan varetage videreudviklingen og drift af vores infrastruktur og platform, og være med til at løfte vores virksomhed til næste niveau.

Lidt om os:

MailCore har siden 2009 specialiseret sig i outsourcing og hosting af large-scale e-mail platforme, for ISP’er og medieportaler. Fra at have driftet nogle af Danmarks største freemail løsninger, er vi nu endt med at hoste løsninger for vores kunder på flere kontinenter. Vi er en lille virksomhed, hvilket udmønter sig i en pragmatisk tilgang til vores drift og kunder. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads hvor der er kreativ frihed og medbestemmelse, indenfor de rammer og teknologier vores e-mail platform gør brug af.

Lidt om dig:

Du er en Linux-ninja, der kan sætte det meste kode sammen og uden problemer læse andres kode. Du kan på egen hånd opbygge systemer op der samkører med øvrige systemer/software, og kan skaleres og udbygges efter behov.

Du er en problemløser – hvis noget driller, giver du ikke op før fejlen er fundet. Du har forståelse for kontinuitet og oppetid, og at sidste nye beta-version ikke altid er den bedste løsning. Du er en IT-nørd helt ind til benet, og du synes det er lige så sjovt at patche servere op, som at optimere på kode.

Du er villig til at lære og lære fra dig, og er god til at kommunikere og samarbejde.

Du har B-kørekort og egen bil. Du behersker dansk og engelsk flydende, både skriftligt og mundtligt.

Vi ser gerne du har kendskab til følgende:

  • Debian, Proxmox, Containerization (Docker/LXC)
  • Generelt netværk, DNS, NFS, Haproxy, nginx
  • ZFS, Zabbix, Puppet, iSCSI

Skulle der være nogle af ovenstående teknologier du ikke har arbejdet med, så send os en ansøgning alligevel – vi elsker at lære fra os.

Primære arbejdsopgaver:

  • Udvidelse og fornyelse af vores skalerbare mailplatform og service
  • Daglig vedligehold, drift og overvågning af vores serverpark.
  • Løbende sikkerhedsvalidering og pentests.
  • Backoffice support for vores kunders first-line support.

Stillingen:

Den ugentlig arbejdstid er i gennemsnit 37 timer. Arbejde udenfor normal arbejdstid vil forekomme i forbindelse med on-boarding af nye kunder, og changes der rulles ud off-peak.

De første 3-6 måneder forventes dagligt fremmøde på vores kontor (pt. beliggende Allerød), men herefter vil der være mulighed for hjemmearbejde flere dage om ugen, i det omfang det giver mening for alle parter.

Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning:

Har vores jobopslag vakt din interesse, ser vi frem til at læse din ansøgning og CV. Har du uddybende spørgsmål til stillingen er du også meget velkommen til at kontakte os.

Ansøgning samt CV bedes fremsendt via QuickApply-knappen ”Ansøg” forneden.

Vi tager kandidater i betragtning løbende, og har derfor ingen fast ansøgningsfrist.

Gem job