Stu­den­ter­med­hjæl­per til RPA – Global IT


I NIRAS/Global IT søger vi en frisk studentermedhjælper til at varetage en masse spændende og udviklende opgaver i vores RPA-team, hvor vi arbejder med automatisering af processer og forretningsudvikling igennem RPA og digitale værktøjer. Er du åben og nysgerrig, har du nu mulighed for at blive del af en spændende digitaliseringsrejse ved siden af dit studie.

Om jobbet

Alle opgaver skal løses fra vores hovedkontor i Allerød, hvor du vil blive en del af et fagligt miljø samt en positiv og social atmosfære.

Dine opgaver i RPA-teamet bliver, sammen med de øvrige i teamet, at: 

  • Medvirke til design og udvikling af software robotter i samarbejde vores RPA Developers
  • Monitorere og vedligeholde nuværende automatiseringer
  • Deltage i løbende sparring og udvikling af nye processer

For at lykkes i rollen som studentermedhjælper, er det absolut vigtigste, at du har gåpåmod og et godt humør. Du skal være struktureret og have interesse for teknologi, og vi forestiller os, at du studerer softwareudvikling eller lignende.

Det er ikke et krav at du har forudgående kendskab til hverken UiPath, Microsoft Power Automate eller kode, men en vis teknisk nysgerrighed er en nødvendighed, og så skal vi nok lære dig resten.

Som studentermedhjælper vil du blandt andet arbejde med udvikling og kodning af robotter i UiPath samt Microsoft Power Automate. Herudover vil du stifte bekendtskab med teknologier som SQL, REST, C#, VB og HTML.

Vi forestiller os, at du: 

  • Er god til at arbejde selvstændigt, og har gode samarbejdsevner
  • Ikke er bange for at spørge
  • Flair for IT
  • Går på en relevant uddannelse fx indenfor softwareudvikling eller andet indenfor IT
  • Flydende i både dansk og engelsk, også skriftligt
  • Kan arbejde to faste dage om ugen (undtagen i eksamensperioder)

I jobbet som studentermedhjælper i RPA teamet vil den forventede arbejdstid være 10-15 timer om ugen, og kan variere fra uge til uge, selvfølgelig med fleksibilitet i eksamensperioder.

Vi tilbyder dig

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores RPA Developers samt vores IT-udviklingsafdeling. Derudover får du berøringsflade med medarbejdere på tværs af forretningen. Du vil blive en del af en afdeling fyldt med kompetente kollegaer på vores hovedkontor i Allerød.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Ring og lad os tale om mulighederne…

Lyder det spændende, så ring og få en snak med afdelingsleder Sarah Arndt på tlf.: 60 89 49 42.

Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte ved at vedhæfte din ansøgning og CV. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 29. januar 2023.

Gem job

NIRAS
Publiceret: 11. januar 2023

Arbejdssted

Location Allerød