IT-spe­ci­a­list med stærke Microsoft-kom­pe­ten­cer

Vil du være med til at drifte infrastrukturen for Københavns Lufthavns Microsoft-miljøer? Har du interesse i både at vedligeholde og udvikle server platforme samt sikre stabil drift med en god og sikker performance? 

Om jobbet | Drift og udvikling af servere 

I CPH vil vi optimere vores Microsoft server-område, og vi søger derfor yderligere en specialist til at varetage daglig drift og projekter. Som en del af vores infrastruktur-team får du ansvar for at køre og udvikle servermiljøer og den bagvedliggende virtualiserings-platform.  

Jobbet spænder over mange forskellige færdigheder og ansvarsområder på server-platforme, men også andre Microsoft infrastruktur-komponenter. Dine primære opgaver vil være at drifte servere - herunder fejlsøgning, automatisering, optimering, opgradering, sikkerhed og dokumentation.

I samarbejde med dine kolleger vil du tilrettelægge nye aktiviteter og videreudvikle afdelingens processer ud fra bl.a. ISO 27001. Du indgår i projekter, hvor din tekniske indsigt og forståelse støtter op om forretningens behov, og det forventes, at du med tiden selv kan beskrive, designe og gennemføre mindre infrastrukturprojekter. 

Du vil få medansvar for at:

 • Designe og implementere løsninger i en kompleks infrastruktur 
 • Planlægge, budgettere og forecaste datacenter hardware-udskiftning 
 • Varetage daglige vedligeholdelsesopgaver, fejlsøgning og udbedring af fejl  
 • Udvikle operationelle procedurer og dokumentation af høj kvalitet i følge vores standarder 
 • Overvåge samt vurdere driftsmæssige konsekvenser i relevante CVE-anbefalinger 
 • Identificere forbedrings- og automatiseringsmuligheder  
 • Bygge bro mellem teknologi og forretning i samarbejde med IT-sikkerhed, Enterprise-arkitekter samt leverandører  

Om dig | Servere - teknisk sikkerhed - enterprisemiljø

Fra din første dag i CPH støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi forestiller os, at du er en erfaren IT-operations specialist med nogen erfaring indenfor Enterprise-miljøer.  

Du har stor viden om infrastruktur på tværs af teknologitårne med større servermiljøer og kan gennemskue komplekse forretnings- og it-tekniske problemstillinger. Du har erfaring og er ajour med de fleste af disse tekniske områder:

 • Windows Server - roller samt funktioner 
 • VMware ESXi, vCenter, vSAN  
 • Scripting samt automatisering 
 • Teknisk IT-sikkerhed 

Som person er du ansvarlig og motiveres af at levere høj driftsstabilitet, står fast når det blæser lidt, og er en god samarbejdspartner med forretningsværdi for øje.

Du har interesse i at arbejde i et miljø med høj faglighed hvor der stadig er plads til at have det sjovt - også når vi har travlt. 

Vi går langt for at sikre, at IT er en god samarbejdspartner for vores kolleger, og at passagerer kommer godt og sikkert gennem lufthavnen. CPH består af mange områder som alle er afhængige af hinanden, så samarbejde og kommunikation er en stor del af hverdagen. 

Om os | Core Infrastructure – din nye leder - CPH IT

Stillingen hører til Core Infrastructure-teamet, som har Michael Terpe som Manager. Udover server-området har teamet også medarbejdere, der beskæftiger sig med monitorering, databaser og integration.

I Core Infrastructure er der stor fleksibilitet ift. arbejdsopgaver og arbejdsmåder, og fra Michael får du som medarbejder både tillid og empowerment. Der bliver lagt vægt på samarbejde både internt og eksternt, og der er altid mulighed for at række ud til både kolleger eller leder ved tvivlsspørgsmål eller behov for support til opgaver eller prioritering.

CPH er en helt særlig arbejdsplads, som summer af international atmosfære og en stor forventningsfuld glæde, du ikke vil opleve andre steder.

CPH IT består af ca. 130 medarbejdere, som i samarbejde med en stor mængde leverandører håndterer alle lufthavnens applikationer og systemer. Vi skal forandre og forvandle IT i takt med, at forretningen ændrer sig - motiveret af vores vækst og ønske om at være en lufthavn, der ikke er set før.

Omgangstonen i CPH er uformel og venlig. Vi har en god work-life balance, og du kan i høj grad selv planlægge arbejdsdagens afvikling i samarbejde med din leder. 

Om CPH | Vi tilbyder

Udover den helt særlige atmosfære bliver du en del af en familie, der hver dag passioneret arbejder for at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse. Udover en god frokostbuffet, sundhedsforsikring (dine børn er automatisk dækket), pension og IT-udstyr tilbyder vi

 • Mulighed for at arbejde hjemmefra - selvom vi vil savne dig når du ikke er her
 • Fri parkering og cykelservice
 • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse i det
 • Individuelle udviklingsplaner – så du bliver ved med at synes det er sjovt at være her.

Nysgerrig | Stig ombord på din nye karriere

Er du klar til at sætte kursen mod nye mål, så ser vi frem os til at få din ansøgning snarest muligt. Vi holder løbende jobsamtaler.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Manager Michael Terpe på telefon 3112 1190.

Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Rekruttering på mail job@cph.dk

Velkommen til CPH IT

Vi er en del af Infrastructure, Operations & Services (IOS), som også dækker vores trafikafdeling, vedligeholdelsesafdeling, safety, compliance og sustainability.

Vi udvikler, vedligeholder og sikrer det tekniske og digitale fundament for CPH således vi sikkert kan få fly og passagerer afsted.

Fra klassisk infrastruktur, til applikationer, radarer og øvrige lufthavnssystemer har vi i IT en hånd med i alle CPH’s processer og arbejder fokuseret for at gøre hverdagen så let og god som muligt for alle vores kollegaer og de mange partnere CPH har.

Vi har et stort ansvar i at støtte alle vores kollegaer med at levere en sikker lufthavn, der overholder alle de mange regulativer vi er underlagt ved hjælp af teknologi.

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes. 

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre medarbejdergoder, som ex gode rabatter. 

CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn. 

Vi skaber værdier sammen 

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen – og bringer verden tættere på os alle sammen. 

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af. 

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med. 

Let’s travel together to a better tomorrow

Om CPH

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Gem job

Københavns Lufthavne A/S
Publiceret: 12. januar 2023

Arbejdssted

Location København