BI-udvikler


Djurslands Bank søger en Business Intelligence-udvikler

Vil du have et udfordrende og afvekslende job som Business Intelligence-udvikler i Djurslands Bank? Brænder du for at visualisere store datamængder på en nem og overskuelig måde? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Et udfordrende og afvekslende job

Dine primære opgaver bliver Business Intelligence-udvikling på Microsoft, hvor du designer og udvikler brugervenlige BI-løsninger i Power BI eller Excel. Men herudover vil du også være en del af teamet, der designer, udvikler og drifter it-løsninger til bankens medarbejdere og kunder.

I jobbet kommer du blandt andet til at…

 • udvikle og implementere Datawarehouse 
 • flytte eksisterende rapporter over på Power BI-platformen
 • lave databehandling og -forædling på SQL-server
 • udvikle og vedligeholde BI-rapporteringer
 • deltage i den daglige it-drift og -udvikling.

Du bliver en del af bankens IT-team, som har ansvar for procesoptimering og effektivisering. Det betyder, at vi hele tiden tænker i smarte løsninger, som giver bankens medarbejdere mulighed for at udføre deres opgaver på den mest effektive måde. 

Erfaring med Business Intelligence eller relevant uddannelse inden for IT?

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling, hvorfra du har erfaring med Business Intelligence. Men der kan være mange indgange til stillingen. Du kan fx også være en datamatiker, professionsbachelor eller lign. som er lærenem og har lyst og mod på at udvikle dig inden for Business Intelligence-området. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra finanssektoren, men det er ikke et krav.

Herudover forventer vi, at du…

 • har en bred vifte af viden og en veludviklet værktøjskasse inden for analyse, som du kan bringe i spil i jobbet
 • har erfaring med Datawarehouse og dimensional modellering
 • har erfaring med opbygning og vedligeholdelse af Microsoft Power BI-platformen
 • er en rutineret bruger af Microsoft SQL
 • har erfaring med Excel og Power Pivot
 • har erfaring med Microsofts udviklingsværktøjer (SSMS, SSAS, SSIS)

For at få succes i jobbet, er det vigtigt, at du arbejder struktureret, er god til at planlægge din tid og træffe beslutninger. Det er også vigtigt, at du er en holdspiller, som er klar på at hjælpe dine kolleger, og som bevarer det gode humør i en travl hverdag med mange bolde i luften.

Medarbejder i en stærk lokalbank

Du tilbydes et udforende og afvekslende job i organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau, hvor du har gode muligheder for at afprøve og udvikle dine faglige og personlige kompetencer. I jobbet vil du også få kontakt til og samarbejde med Bankdata – et af Danmarks største finans-it huse med ca. 900 medarbejdere – som er vores datacentral.  

Dit primære arbejdssted bliver på bankens hovedkontor i Grenaa sammen med de øvrige stabsfunktioner i banken. Men IT-teamet arbejder også fra Hornslet to dage om ugen, ligesom der vil være fleksibilitet i forhold til at arbejde delvist fra anden lokation efter aftale med nærmeste leder. 

I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med en række personalegoder. Vi har 37 timers arbejdsuge, 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage om året samt flekstid. 

Interesseret?

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte IT Teamleder Tore Kjær Busk på telefon 8630 3162.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – der naturligvis behandles fortroligt – snarest muligt og senest 30. januar 2023. 

Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til løbende at invitere til samtaler og eventuelt besætte stillingen før ansøgningsfristens udløb.

Gem job

Djurslands Bank
Publiceret: 13 January 2023

Arbejdssted

Location Grenaa og Hornslet