Koncern IT søger en sup­port­tek­nik­ker til Onsite IT Support på Roskilde Sygehus

Vil du have et job, hvor din indsats som IT-supporter har betydning for patienters behandling på Roskilde Sygehus? Ja, det giver mening, ik? Så læs mere her.

Et supporter-team med et stærkt fællesskab

Som supportteknikker vil du blive en del af Onsite IT Support, hvor vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer. I Roskilde vil du blive en del af et team på 6 supportteknikere, som vil fungere som dine nærmeste kolleger. Vi ved, at vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en hverdag med godt humør. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi er særligt optaget af, at vi hjælper hinanden, således at brugerne får de bedste løsninger.

Derfor er det vigtigt for os, at du brænder for at hjælpe vores brugere (fx læger, sygeplejersker) med at få det fulde udbytte af it-udstyret og bidrage til, at vi i Onsite IT Support fremstår som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner. Teamet er selvkørende, og derfor er det vigtigt, at du kan planlægge din egen hverdag og er god til at sætte dig ind i brugernes behov. Du skal kunne prioritere dine opgaver og sørge for, at de rigtige opgaver bliver løst hurtigt og effektivt.

Du vil som udgangspunkt arbejde på Roskilde Sygehus, men vi forventer, at du er mobil og ser det som en positiv udfordring at hjælpe kollegaerne på de andre sygehuse og i Regionshuset i Sorø.

Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets, videokonferenceudstyr samt installation af software fra vores fælles distributionsprogram, SCCM.

Er du serviceorienteret og har som minimum en baggrund som IT-supporter eller lignende?

Du har lyst til et afvekslende job, som både omfatter ”klassisk” IT-support/klargøringsarbejde samt decideret pc-udskiftning. Det er vigtigt for os, at du er serviceorienteret og fleksibel, da vi er til for vores brugere. Vi kan i perioder have hamrende travlt, så du skal kunne trives i et til tider højt tempo, hvor vi står sammen om løsningerne. Endvidere søger vi en profil, der:

  • Kan arbejde på vores sygehuse, hvor der både er brede gange og elevatorer, men også områder med smalle gange og trapper
  • Arbejder struktureret, målrettet og aktivt opsøger arbejde
  • Er en god teamplayer, som forstår at byde ind med godt humør og gåpåmod
  • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig samt forstår, hvornår der opgavemæssigt skal rykkes
  • Forstår værdien af god dokumentation og aktivt arbejder på at sikre denne
  • Har erfaring fra tilsvarende job
  • Har kørekort til bil.

Lyder det spændende?

Så send din ansøgning og CV via knappen ”Søg jobbet her” senest den 1. februar 2023. Vi afholder løbende samtaler. Ansættelse vil være fra 1. april 2023 eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder, Tina Lausbak, tlf.: 51 58 10 45 eller mail: tinlau@regionsjaelland.dk

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson(er):

Navn: Tina Lausbak Olsen
Stilling: Teamleder
Email: tinlau@regionsjaelland.dk
Telefon: 51581045


Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på FacebookTwitter og LinkedIn.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 13. januar 2023

Arbejdssted

Location Roskilde