Engageret sik­ker­hed­san­a­lytiker til Region Sjællands Security Oper­a­tions Center


Vil du være med til at beskytte danske hospitaler mod cybertrusler, og vil du være med til at sikre, at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp og samtidig passe godt på deres data? Så er du måske vores nye kollega.

I Region Sjælland er der et stadigt større fokus på digitalisering og it-mæssig systemundersøgelse. Samtidigt er trusselsniveauet stigende, og det er derfor vigtigere end nogensinde at have stor fokus på it-sikkerhed.

Sammen med dine kompetente og erfarne kollegaer i vores Security Operations Center (SOC), skal du være med til at højne regionens sikkerhedsniveau og sikre regionen mod cybertrusler. Du skal have interesse for it-sikkerhed i en større organisation med en alsidig it-infrastruktur og mange forskellige it-systemer.

Du vil indgå i et stærkt og samarbejdende team, hvis arbejdsopgaver inkluderer:

  • Overvågning, vedligeholdelse, tilpasning og udvikling af regionens Network Detection and Response og Endpoint Detection and Response systemer
  • Udarbejde use-cases og behandle alarmer i vores SIEM system
  • Efterforske og remediere it-sikkerhedshændelser
  • Udføre threat-hunts i regionens store datasæt
  • Udføre og følge op på pen-tests af regionens systemer
  • Foretage sårbarhedsscanninger og reagere på resultaterne
  • Identificere it-sikkerhedsmæssige risici og være opdateret på trusselsbilledet

Er du vores nye kollega?

Måske har du erfaring fra en lignende stilling, hvor dit daglige fokus har været på it-sikkerhed. Du har muligvis nogle it-sikkerhedscertificeringer, eller også har du mod på at få nogle. Det kan også være, at du er nyuddannet og har mod på at lære alt om overvågning, kontroller og it-sikkerhed generelt.

For stillingen gælder det, at du har den basale viden omkring større it-landskaber. Du er nysgerrig og opsøgende, og du har sans for detaljen. Herudover er du frisk på at medvirke i udviklingen af teamets opgaver og være med til at udvikle og forbedre it-sikkerheden i Region Sjælland.

Vi tilbyder masser af faglig udvikling

En attraktiv og udviklende stilling i Region Sjællands Koncern IT, hvor du kan medvirke til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Vi er omstillings- og forandringsparate som organisation. Gennem et attraktivt arbejdsmiljø og en synlig ledelse sikrer vi vedvarende, at relevante og korrekte kompetencer er til stede.

Sådan kan du høre mere

Der er ansøgningsfrist den 2. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler den 13.-14. februar. Vi ønsker gerne ansættelse 1. april 2023 eller hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte SOCs teamleder Dennis Fagerstrøm Petersen på telefon: +45 93 57 47 81.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside her.

Vi glæder os til at høre dig.

Kontaktperson:

Navn: Dennis Fagerstrøm Petersen
Stilling: Konsulent
E-mail: denpe@regionsjaelland.dk
Telefon: 93574781

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 16 January 2023

Arbejdssted

Location Ringsted