Senior IT Im­ple­men­ta­tion Spe­ci­a­list


Ønsker du at arbejde helt tæt på kunderne og se hvordan dit arbejde har en positiv effekt? Har du et solidt kendskab til IT? Og vil du være med til at udvikle og implementere IT-produkter af høj kvalitet? Så er du måske vores nye kollega i Implementation!

En del af kundens implementeringsproces

Din primære rolle vil omfatte analyse, migrering og opdatering af vores kunders IT-løsninger til enten et af IT Relations datacentre, Public Cloud eller en kombination af disse.

Som Senior IT Implementation Specialist er det afgørende, at du kan anvende din erfaring og viden til at træffe beslutninger, rådgive kunden og give feedback til vores Solution Advisors. Dette sikrer kontinuerlig udvikling af vores produkter, fremragende service og en agil implementering.

I Implementation vil du få 14 kolleger, der enten arbejder delvist hjemmefra eller fra et af vores kontorer i Herning, Viby, Kolding, Aalborg eller København. Vi er opdelt i mindre teams på 4-5 personer, som samarbejder om flere projekter.

Er det dig, vi leder efter?

Som Senior Specialist er det vigtigt, at du er synlig i teamet og formår at dele ud af dine erfaringer og kompetencer. Du har et højt serviceniveau og finder det naturligt at opbygge stærke relationer til kunderne.

Du trives med at arbejde både selvstændigt og som en del af et team, hvor faglig sparring er en vigtig del af hverdagen. Du vil opleve en afdeling, hvor vi vægter et højt fagligt niveau og hvor der er mulighed for udvikling - både personligt og fagligt. Du har blandt andet mulighed for at dygtiggøre dig indenfor specifikke områder gennem diverse certificeringer. Derfor er det også vigtigt, at du som person har en naturlig interesse i at følge udviklingen inden for IT-området.

Du har gerne flere års erfaring med IT og komplekse IT-opbygnings-, migrerings- og opgraderingsprojekter. Derudover har du erfaring, gerne certificeringer, indenfor følgende:

  • Microsoft 365
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Classic Infrastructure (AD, DFS, PKI, AlwaysOn VPN, RDS)

Hvad kan vi tilbyde?

  • Spændende og udfordrende arbejdsopgaver i en virksomhed, hvor der er fart over feltet
  • Frihed under ansvar og en høj grad af fleksibilitet
  • Dygtige kolleger, sparring, samarbejde og socialt sammenhold
  • Medbestemmelse – vær med til at forme morgendagens produkter

Din placering i landet er ikke så vigtig, da du vil blive kunne tilknyttet det kontor du bor tættest på.

Rekrutteringsproces

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Team Manager i Implementation, Johnny Nygaard, på 4090 6017.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Gem job

IT Relation A/S
Publiceret: 16. januar 2023

Arbejdssted

Location Herning, Viby, Kolding, Aalborg eller København