Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Hardwa­re­in­ge­ni­ør – vær med fra idé­ud­vik­ling til færdige sensorer


Vil du opbygge eller bruge din erfaring, når du udvikler nye sensorer til nogle af verdens største virksomheder?

”Du får en spændende rolle, hvor du både går i dybden med udviklingen af produkterne og har en bred kontaktflade med vores kunder samt både interne og eksterne eksperter,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Velkommen til Senmatic

Senmatic består af to forretninger: sensordivisionen Senmatic og gartneridivisionen DGT by Senmatic. Fælles for os begge er, at vi leverer data og styring i realtid.

Du bliver en del af Senmatic (sensordivisionen), hvor vi udvikler høj- og lavtemperatursensorer, fugtsensorer og gassensorer med den højeste nøjagtighed for at hjælpe vores kunder med at træffe beslutninger, der øger effektiviteten og sikkerheden i deres industrielle operationer. Læs mere om os her.

Du er med hele vejen fra design til produktionsopstart

Som hardwareingeniør træder du ind i vores unge udviklingsafdeling med 7 kolleger, hvor vi har fokus på software, hardware og mekanik. Her arbejder du på et projekt ad gangen, hvor du deler din tid mellem:

  • kredsløbsdesign – du designer og beregner løsningen og simulerer den
  • prototypeopbygning – du opbygger og tester dem i samarbejde med eksterne partnere og dine kolleger i teamet og produktionen
  • sourcing – du finder de leverandører, der kan levere lige præcis de komponenter, du skal bruge, og sammen definerer I løsningen, de skal levere til os, før du overdrager sagen til dine kolleger i Indkøb
  • produktionsopstart – du overdrager produktet til dine kolleger i produktionen, så de kan producere det til kunden.

Igennem et typisk projekt bruger du lige meget tid på de 4 hovedopgaver – kredsløbsdesign og produktionsopstart kan dog godt fylde lidt ekstra. Du kommer bl.a. til at anvende FMEA-værktøj på design- og produktionsniveau, men du får naturligvis grundig oplæring i det hele – fra vores processer til arbejdsværktøjer.

Samarbejde og stor indflydelse på vores programmer

I løbet af hvert projekt får du masser af sparring, for du får et tæt samspil med dine kolleger i teamet, vores kvalitets- og salgsafdelinger samt vores kunder. Derfor får du også stor selvbestemmelse på dine opgaver.

”Du får stor indflydelse på, hvilke programmer du bruger i dit arbejde. Vi bruger fx Orcad til printudlægning og Pspice til simuleringer, men hvis du kender til programmer, der er bedre, er vi altid klar til at investere i kvalitet og nytænkning,” slutter Mads.

Ingeniør med stor hardwareviden

  • Du kan både være nyuddannet eller erfaren – vi tilpasser og videreudvikler dig fra dit niveau
  • Du er uddannet elektronikingeniør eller også har du opbygget tilsvarende viden gennem erfaring.
  • Du har måske kendskab til embedded programmering – det er en fordel, men bestemt ikke et krav.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tanja Dybdal på 72 45 96 46.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 5. februar 2023 via nedenstående link.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden
Vores løsninger optimerer kundens drift med pålidelige sensordata leveret i realtid. Vi er en internationalt orienteret virksomhed, hvor mere end 70 % af vores samlede salg er eksport. Vi er desuden en del af Indutrade Group, der beskæftiger mere end 7.000 medarbejdere i over 200 virksomheder verden over.

Kontaktperson

Tanja Dybdal
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 46

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Senmatic A/S
Publiceret: 16. januar 2023

Arbejdssted

Location Søndersø