IT-supporter


Vi søger en IT-supporter til vores lille firma med vokseambtioner, da en af vores IT-supportere synes at transporttiden til Valby blev for lang.

Jobbet

Vi har bygget vores forretning op omkring drift og support af vores kunders IT-løsninger, og vi søger en erfaren IT-supporter til vores Tech Team som vi har ambitioner om skal vokse sig større.

Kundernes løsninger er en blanding af hosting, netværk, on-premises-servere, arbejdsstationer (primært Windows-maskiner) og cloud-løsninger (herunder Microsoft 365/Office 365/Azure).

Jobbet vil bestå af support-opgaver af vores kunders arbejdsstationer og servere (via TeamViewer og Remote Desktop), men også on-site hos kunderne.

I tæt samspil med dine kolleger, vil du:

  • Supportere brugere hos vores kunder, primært på baggrund af telefoniske henvendelser og henvendelser pr. mail
  • Administrere brugere, rettigheder m.v. på kundernes servere og på Microsoft 365/Office 365, både via GUI og PowerShell
  • Installere, konfigurere og administrere vores kunders arbejdsstationer, servere og netværk

Du bliver en del af en lille og meget agil virksomhed, hvor kunders og medarbejdernes ve og vel er i absolut fokus, og hvor du får stor indflydelse på alle aspekter af dit eget arbejde og de løsninger vi tilbyder vores kunder.

Om dig

Vi mangler en erfaren IT-supporter med solid erfaring i Microsoft-porteføljen og som kan genkende sig selv i følgende:

  • Du har erfaring med administration af Microsoft 365 / Office 365
  • Du har erfaring med at supportere Windows-brugere, på både Windows Server Active Directory og på Microsoft 365
  • Du er analytisk og har evnen til hurtigt at finde ind til kernen af et  problem og omsætte det til en relevant løsning
  • Du er serviceminded, selvkørende/-startende og humoristisk
  • Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forretningsniveau, både i skrift og tale
  • Du må meget gerne have ambitioner om at ville ‘vokse’ fra IT-supporter til IT-konsulent

Som person har du en god fornemmelse for, hvor andre mennesker er og du er dygtig til at kommunikere med både kunder og kolleger på en måde, så alle oplever, at de er blevet hjulpet i den rigtige retning.

Du er naturligt nysgerrig på teknologi og på, hvordan teknologien kan understøtte vores kunders og vores forretning – og du er altid klar til at lære mere, dele din viden, og sparre med dine kolleger om løsninger.

Teamet

Som vores nye IT-supporter vil du rapportere direkte til vores CTO, Robert Grøndahl Winther.

Du kommer til at arbejde tæt sammen resten af vores Tech-team og inddrage deres viden om kundens eksisterende setup og sparre med dem om, hvordan den løsning, du skal implementere, skal driftes og supporteres. Når løsningen er implementeret, vil du deltage i support af løsningerne sammen med resten af Tech-teamet.

I dagligdagen er direktør og ejer, Martin Wiil samt Sales Manager Henrik Sjøstrand ansvarlige for at skabe åbninger til nye og spændende kundevirksomheder. De vil i høj grad trække på din tekniske indsigt og ekspertise i dialoger med kunderne for derigennem at afdække mulighederne for at udvikle nye relevante og værdiskabende IT-infrastrukturløsninger.

Fælles for os alle er, at vi har mange års erfaring med opbygning og drift af kundernes løsninger og vi sætter en stor ære i at sikre, at vores kunder er glade og tilfredse – og at vi samtidig har det sjovt og godt sammen som kolleger.

Om Consensus IT

Vi blev grundlagt i 1999 ud fra et ønske om at have mennesket i centrum i det daglige arbejde med IT. Med den kerneværdi, er CIT i dag IT-afdeling for en række danske virksomheder og vi servicerer 700+ brugere hver dag i alt fra nystartede, små virksomheder til veletablerede, større virksomheder, alle med vidt forskellige behov.

CIT tæller fire erfarne IT-supportere og -løsningskonsulenter, og vores stærke kompetencer og meget kundevenlige tilgang til IT-rådgivning og support har udmøntet sig i en AAA-kreditscore og Børsens Gazelle-pris i 2016, 2017 og 2018.

Vi holder til i Valby, tæt på Ny Ellebjerg station og en kort cykeltur fra Valby, Vesterbro og indre by.

Kontakt

Hvis du mener at stillingen kunne være noget for dig, så send en kort ansøgning og dit CV til rob@consensus-it.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Robert Grøndahl Winther, på telefon 60 35 30 20 eller e-mail rob@consensus-it.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder derfor også til samtaler løbende. Vi lukker stillingsopslaget når den rette kandidat er fundet.

Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og i henhold til GDPR-reglerne. Alle ansøgere får besked direkte og alle oplysninger om ansøgere bliver slettet når stillingen er besat, med mindre du skriver at vi må beholde din ansøgning i op til 6 måneder.

Gem job