Erfaren Product Owner til for­ret­nings­kri­tisk system i for­sik­rings­bran­chen - Autotaks


Har du erfaring i rollen som Product Owner på større udviklingsprojekter? Trives du godt i krydsfeltet mellem forretning, IT og udvikling i en mellemstor organisation? Og motiveres du af at arbejde med forretningskritiske systemer med mange interessenter, leverandører og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Product Owner til Autotaks-teamet i F&P.

Autotaks er forsikringsselskabernes fælles skadesopgørelsessystem på køretøjer og anvendes af alle forsikringsselskaber og autoværksteder i Danmark. Hvert år opgøres mere end 650.000 bilskader i Autotaks til mere end 8 mia. kr. i samlede reparationsudgifter. Autotaks er en webapplikation som dagligt har mellem 10-14 millioner request og håndterer over 50 millioner billeder.

Om jobbet

Vi har netop udarbejdet en ny og ambitiøs produktstrategi for Autotaks, som sætter en ny strategisk retning for videreudviklingen de kommende tre år. Vi står derfor overfor et gearskifte, hvor vi skal bruge en Product Owner, der kan sætte klare og ambitiøse mål for produktet og sikre en prioriteret backlog. Den nye retning betyder også, at der skal tilføjes flere ressourcer til teamet hen over strategiperioden.  

Når strategien skal omsættes til handling, så skal det ske  i tæt samarbejde med resten af Autotaksteamet, hvor du får 8 stærke kolleger, der er en blanding af forretningsfolk og IT-udviklere. Du bliver ansvarlig for teamets arbejde og den interne fordeling af opgaver. I teamet arbejder vi agilt og bruger det bedste fra Scrum til vores processer samt Devops til håndtering og planlægning af sprints.

Dine vigtigste opgaver som Product Owner bliver først og fremmest:

 • At sætte tydelige og innovative mål for systemløsningen Autotaks
 • At sikre en prioriteret og velbeskrevet backlog
 • Løbende at optimere værdien af teamets arbejde
 • At udarbejde produkt roadmaps i samarbejde med brugerne af systemet og eksekvere på disse
 • At specificere forretningskrav i form af user stories med tilhørende acceptkriterier
 • At varetage forretningsmodning af projekter og udforme konkrete løsninger
 • At tage ansvar for teamets arbejde, herunder sikre intern fordeling af opgaver
 • At sætte retning for struktureret test
 • At sikre udvalgshåndtering

Vi forestiller os, at du:

 • Har erfaring som Product Owner eller med projektledelse i et agilt setup; og gerne kendskab til Scrum og Microsoft Devops
 • Har en relevant uddannelse og en stor forståelse for IT og dets muligheder
 • Har interesse for forsikringsløsninger og takseringsprocesser
 • Er resultatorienteret og har øje for vigtigheden af at afslutte og levere inden for aftalte deadlines
 • Er udadvendt, opsøgende og nysgerrig af natur   
 • Bidrager positivt til et godt kollegaskab; både fagligt og socialt
 • Værdsætter ordentlighed og evner at agere professionelt på alle niveauer.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Foruden en masse af spændende og udviklende opgaver, kan du forvente at få en 37 timers arbejdsuge i en ambitiøs virksomhed, hvor vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt.

Vores kultur er kendetegnet ved faglig sparring, nyeste teknologier, en uformel omgangstone og hurtige beslutningsprocesser, og vi tilbyder gode muligheder for udviklings- og uddannelsesmuligheder.

Løn forhandles på baggrund af erfaring og kvalifikationer, og hertil kommer en række personalegoder i form af attraktiv arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17 %, helbredsforsikring, ulykkesforsikring, tandforsikring, 7 ugers fri, en rigtig god kantineordning, fredagsbar og meget mere.

Om os

I F&P – brancheforening for forsikring og pension, arbejder vi hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Hos F&P kommer du til at arbejde sammen med 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at F&P er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om F&P som arbejdsplads på www.fogp.dk.

Sådan ansøger du

Er stillingen lige noget for dig, så send os en ansøgning hurtigst muligt. Vi besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør for IT og Autotaks Peder Herbo på telefon 41919170 eller på e-mail phm@fogp.dk

Gem job

Forsikring & Pension
Publiceret: 16. januar 2023

Arbejdssted

Location Hellerup