Fullstack udvikler


Vil du elske at arbejde med AI, Droner, QIS, egenudviklet løsninger, automatisering af processer, ressource styring i produktion?

Kreativ og innovativ Fullstack udvikler søges til Danmarks måske mest spændende job lige nu.

Wizer A/S søger efter en engageret og erfaren fullstack udvikler. Vi har en masse spændende opgaver, der sætter høje krav til din kreativitet og evne til at innovere. Vil du elske at arbejde med AI, Droner, QIS, egenudviklet løsninger, automatisering af processer, ressourcestyring i produktion og mange mange flere sjove og varierende opgaver? Så har vi masser af spændende udfordringer, som vi til gengæld honorerer 110%. Her kan det komme på tale at optjene optioner i den del af forretningen.

Send dit CV allerede i dag.

Ved at blive en del af Wizer, tager du med på en spændende rejse.

Wizer er på en spændende rejse med at etablere fibernet, der fremtidssikrer danske husstande til fremtidens behov. Vi projekterer, graver og udfører selv alt det fibertekniske arbejde, og har en vision om at stille software til rådighed for andre aktører i markedet.

Vi søger dig, der med stort ansvar kan videreudvikle og automatisere processer på tværs af organisationen og med brugervenlighed i højsædet. Som person er du selvkørende og har let ved selv at styre og igangsætte opgaver og er systematisk i din opfølgning. Du er god til at identificere mulige løsninger og tager initiativ til at få det præsenteret, få accept, udviklet og implementeret.

Om stillingen

Som vores nye fullstack udvikler får du en central og vigtig rolle i forretningen. Stillingen er nyoprettet og du bliver en stor del af forretningen.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • hele processen omkring udviklingen af vores løsning.
  • interaktion med alle ledere i forretningen.
  • ledelse af offshore team.

Vi søger dig

Der er dygtig på dit felt og bidrager med nye vinkler på opgaverne. Samtidig er du god til at inspirere og bringe høj energi og entusiasme til teamet. Du er velvidende om, at der vil være mange opgaver at tackle samtidig, hvor deadlines holdes. Så du skal trives godt i et hektisk og udfordrende miljø, hvor du dog får tid/plads til at engagere dig i dine opgaver.

Efter flere års erfaring som fullstack udvikler, forestiller vi os du hjemmevant begår dig indenfor .NET, API, C#, SQL, Azure m.m.

Har du erfaring med andre programmeringssprog er det et plus.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udviklende job, hvor du har stor indflydelse på egne ansvarsområder.
  • Høj grad af frihed i jobbet og indflydelse på hvordan løsningerne skal udvikles, så det er vigtigt, at du er kreativ og med til at skabe og udvikle de rigtige løsninger.
  • En lækker frokostordning, frugt, massage, pension, sundhedsforsikring og en attraktiv gage.

Vi er en moderne virksomhed, som vægter vores medarbejders trivsel højt. Vi går derfor op i at vores medarbejdere løbende videreuddanner sig, og afsætter tid nye områder, f.eks. AI.

Praktiske oplysninger

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, med base i virksomhedens lokaler på Formervangen 34 i Glostrup.

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2023, men vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen så snart den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Adm. Direktør Frank Rasmussen på telefon 42 50 00 00, eller på mail frank@wizer.dk

Gem job