SAP Au­to­ri­sa­tions­ansvar­lig i Ba­nedan­marks IT-afdeling


Vil du være med til drive og udvikle vores SAP-løsninger?

Som SAP Autorisationsansvarlig i Banedanmarks IT-afdeling får du et spændende job i et miljø med engagerede kolleger, respekt for work-life balance og med ansvar for at videreudvikle og drive konceptet for SAP-autorisationer.

Du vil blive ansat i et team med 17 engagerede medarbejdere, der har ansvaret for support og vedligehold af SAP-systemet. Her vil du blive tilknyttet autorisations- og sikkerhedsområdet, og vil fagligt arbejde tæt sammen med vores anden autorisationsansvarlige.

I SAP anvendes autorisationerne til at sikre en arbejdsbetinget adgang til vores SAP-system. Vi anvender samleroller og singleroller, men ikke kontekst- og strukturelle autorisationer. Derudover omfatter stillingen bl.a. parameterstyring for passwords og løbende gennemgang af privilegerede brugeres færden og arbejde i systemet.

Banedanmark er i øjeblikket i gang med at overgå til SAP S/4HANA og i samme projekt re-implementere ny løsning til anlæg og vedligeholdelse af jernbanen. Projektet startede i marts 2022 og løber til starten af 2024, og vil derefter forsætte med re-implementeringer af de øvrige dele af Banedanmarks SAP-løsning. På nuværende tidspunkt er autorisationsområdet også ved at blive moderniseres med nye løsninger, der skal udvikles. I dette projekt vil du spille en helt central rolle.

Vi tilbyder et spændende job, med mulighed for selv at sætte aftryk på de opgaver, som du får ansvaret for, og med gode udviklingsmuligheder indenfor SAP. Samtidig bidrager du til en vigtig samfundsmæssig opgave – nemlig en attraktiv, grøn jernbane.

Du skal tage ansvar for udviklingen 

Du vil arbejde tæt sammen med den anden SAP autorisationsansvarlige i Banedanmark, og i det daglige vil det betyde, at du skal:

  • Rådgive forretningen om autorisationer
  • Oprette og teste autorisationer
  • Løbende sikre funktions-adskillelse i Banedanmark
  • Udvikle og fremtidssikre anvendelsen af autorisationer i Banedanmark
  • Deltage og bidrage i SAP udviklingsprojekter og opgraderinger
  • Bistå forretningen ved interne revisioner i anvendelsen af autorisationer

Struktureret tilgang til opgaver og fokus på overblik og samarbejde

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi lægger i stedet vægt på, at du har hands-on erfaring inden for IT-området eller som minimum et stor flair for IT. Derudover vil det være en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til SAP.

Du er struktureret og god til at skabe overblik for dig selv og dine kolleger. Du arbejder godt sammen med andre, men evner også tage ansvar og drive opgaver selvstændigt. Jobbet kræver herudover, at du trives i en tværgående og koordinerende rolle, hvor hverdagen ofte byder på alsidige opgaver og med en bred kontaktflade.

Løn 

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.  

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.  

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4, Hovedstad.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten. 

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Lasse Vissing Nielsen. Søg elektronisk og send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Ansøg” nedenfor og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 12-02-2023.

Kontakt

Lasse Vissing Nielsen
Teamleder
lvns@bane.dk
61963319


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.500 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

Gem job