Java-udvikler til PET

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye Java-udvikler.

Som Java-udvikler i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet her.

Vi tilbyder en central rolle i den fortsatte digitalisering af Politiets Efterretningstjeneste. Når du bliver udvikler i PET, bliver du en del af et stærkt team, som hver dag arbejder med udviklingen, videreudviklingen og vedligeholdelsen af de kritiske it-løsninger.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med brugere, eksterne specialister og kolleger i centrene for Forretningsudvikling, Digitalisering og Data. Du bruger dine stærke kompetencer inden for bl.a. Java i tæt samarbejde med dit udviklingsteam med fokus på vedligeholdelse og videreudvikling af PET’s mest centrale systemer. Desuden har vi fokus på automatisering, herunder testautomatisering, hvor du kan bidrage til vores videre udvikling. I din hverdag får du desuden et tæt samarbejde med forretningsanalytikere, testere, drift, it-projektledere, it-arkitekter mv.

Vedligeholdelse og videreudvikling indebærer forskellige opgaver, men de vigtigste er:

  • Udviklingsopgaver indenfor gængse programmeringssprog særlig Java og front-end frameworks
  • Udviklingsopgaver med anvendelse af Spring Boot, performance og monitorering samt containerteknologier
  • SQL og Javascript relaterede opgaver
  • Analyse af tekniske problemer - og løsning med fokus på brugernes behov.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flextid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Om dig

Du har mindst 3 års erfaring med Java og tilhørende værktøjer, så du hurtigt kan sætte dig ind i mange forskellige tekniske og udviklingsfaglige problemstillinger. Derudover forventer vi, at du:

  • har god erfaring med SQL, JavaScript og tilsvarende teknologier på et niveau, hvor du kan sætte dig ind i og bidrage med løsningsforslag til faglige problemstillinger på området.
  • er i stand til at bevare overblikket over komplekse løsninger og har evnen til at formidle de tekniske løsninger på brugerniveau
  • tager ansvar for kvaliteten af egne og teamets leverancer, så de svarer til brugernes behov og forventninger.
  • har evnen til at holde fast i problemer, når de opstår, så du finder årsagen til fejlen - og får den løst.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Ansættelse er pr. 1. april 2023.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, kan du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk

Vi forventer at påbegynder samtaler primo februar og afslutter dem inden udgangen af måneden.

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 27. januar 2023.


Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 16. januar 2023

Arbejdssted

Location Søborg