Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

We­b­ud­vik­ler – bliv frontend-figur for vores design


Er du klar til at få det fulde ansvar for vores design som husets første frontend-udvikler? Og vil du ind i en virksomhed, der udvikler sig meget i disse år, og hvor dit job helt sikkert følger med?

Så kommer du ind på det helt rigtige tidspunkt. For vi skal til at flytte vores kerneprodukt over i et nyt framework, og her får du ansvaret for vores frontend.

”Om 2-3 år vil du kunne kigge tilbage på en optimeret, funktionel brugergrænseflade og sige ”wow, det har jeg lavet.” Ikke bare bidraget til, men stået for,” siger CEO Dan Aggerholm.

Godt nok hedder det Microbizz – men potentialet er stort

Vi er firmaet bag Microbizz – et fleksibelt system til opgavestyring, som allerede i dag bruges af nogle af de største danske virksomheder inden for bl.a. service, byggeri og facility management.

Vi har investeret meget i vores infrastruktur de seneste år, så vi nu for alvor er klar til vækstrejsen. Og her har vi brug for dig til at tage ejerskabet over vores frontend-udvikling.

Vær ledestjernen, der bringer designet ind i fremtiden

Du bliver et af de inderste tandhjul i maskineriet, når Microbizz skal flyttes over i et nyt, komponentorienteret framework. I den proces kommer du både til at færdiggøre det design, som vores eksterne bureau har lavet, og stå for integrationen af frontend ind i det nye framework.

Som en del af vores agile miljø vil du arbejde tæt sammen med både backend-udviklere samt eksterne UI’ere og UX’ere. Og ikke mindst kunderne, da vi gør meget ud af at lytte til dem, når vi laver ændringer.

Du får dermed en bred rolle, når du:

  • finpudser designet – vi har styr på vores features og det grundlæggende layout, men har mange småting, der skal justeres
  • implementerer og programmerer nye komponenter til brugerfladen i tæt samspil sammen med vores CTO og backend-udviklere
  • brugertester designændringerne med forskellige kunder.

Hos os er der mulighed for fleksibilitet – men vi vægter det sociale højt

Vi er en social arbejdsplads, der vægter hinanden og samarbejdet højt, men samtidig også en arbejdsplads der giver mulighed for fleksibilitet - hvor det giver mening. Hos os har du derfor også mulighed for hjemmearbejdsdage et par gange om ugen. Det betyder nemlig også noget for os, at din hverdag hænger sammen.

Hyggelig start-up med vokseværk

I hele Ventu er vi 25 kolleger, og du bliver en del af produktafdelingen, hvor vi p.t. er 12. Selvom vi stadig dyrker den energiske startup-ånd, er vi kommet godt ud af startboksen og skal nu til at finde vores ben som vækstvirksomhed.

Men sammenholdet og den gode stemning har vi på plads. Fx udnytter vi vores placering tæt ved Amager Strandpark til sammen at lufte løbeskoene og cykelhjulene et par gange om ugen. Og så laver vi hjemmebiograf på kontoret i ny og næ – så her er bestemt plads til alle.

Du har en velindrettet designværktøjskasse

Du sætter en ære i at gøre området til dit eget og nyder at byde ind med din viden. Samtidig er du dialogorienteret og nysgerrig, især når du præsenterer dit design for kunderne. For du ved, at hvis det ikke virker i deres hverdag, virker det slet ikke.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring med frontend-udvikling – du behøver ikke at have en specifik uddannelse, når bare du har en designer i maven
  • har lyst til at lære Javascript, CSS og PHP, hvis du har erfaring i andre sprog og værktøjer.
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Er du klar til at få ansvaret for vores design?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet allerede i dag eller senest den 31. januar 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Ventu A/S
Publiceret: 17. januar 2023

Arbejdssted

Location København