Erfaren IT-pro­jektleder/konsulent til Danmarks Lærer­foren­ing


Har du erfaring med at gennemføre større IT-projekter med en høj brugerinvolvering? Forstår du vigtigheden af dialog og samarbejde? Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger? Hvis ja – så skal du læse videre!

Danmarks Lærerforening står foran en større modernisering af flere centrale IT-løsninger, hvoraf flere vil blive cloudbaseret (Dynamics 365). Vi søger derfor en erfaren IT-projektleder/konsulent, som kan sikre at projekterne bliver gennemført succesfuldt - med tæt inddragelse af brugerne og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en enhed, der består af en faglig leder og 11 engagerede medarbejdere. Enhedens samlede ansvar spænder over udviklingsprojekter, medlemsløsninger, systemdrift og support, leverandørstyring samt sikkerhedsrelaterede opgaver. Vi arbejder med flere nye Microsoft-baserede teknologier inden for blandt andet Dynamics, Power BI samt M365. Udover disse spændende projekter, arbejder vi også med Teams, SharePoint, sikkerhed i pipeline, så du får rig mulighed for at blive udfordret og udvikle dine kompetencer.

Atmosfæren i enheden er uformel og uhøjtidelig. Vi lægger vægt på tæt samarbejde, et godt grin og en åben kommunikation.

Dine hovedopgaver bliver at:

  • være projektleder for et eller flere projekter
  • bistå de øvrige projektledere/konsulenter i deres projekter
  • medvirke til udviklingen af foreningens digitale løsninger
  • håndtere leverandørstyring og kontraktstyring
  • afholde workshops med brugere/leverandører med henblik på procesafklaring.

Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Du behersker og forstår vigtigheden af kommunikation - både skriftligt og mundtligt. Det er en fordel, hvis du kan sætte dig til tasterne og udarbejde en klar sagsfremstilling af en kompleks teknisk problemstilling. Du er i stand til at lytte til de forskellige perspektiver og løse problemstillinger konstruktivt i samarbejdet med andre.

Du har erfaring med implementering af teknisk tunge IT-projekter med en høj grad af brugerinddragelse. Formentlig har du erfaring med agile metoder samt flere af de teknologier, vi arbejder med.

Det falder dig naturligt at arbejde systematisk og omhyggeligt med dine projektplaner. Det er afgørende, at du mestrer at sætte handling til dine projektplaner, skabe fremdrift og samtidig evner at bevare overblikket over komplekse projekter med mange aktører og interessenter.

Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår, gode personaleordninger og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament, god kollegial omgangstone og et sundt arbejdsmiljø.

Vilkår

Stillingen ønskes besat senest 1. marts 2023. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt PFA Pensionsordning på 17,3 procent. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte faglig leder Jørn Harding Mølholm på mobil 2346 8507.

Vi afholder samtaler løbende og lukker for opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist: 09-02-2023


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 81.500 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Gem job

Danmarks Lærerforening
Publiceret: 17 January 2023

Arbejdssted

Location København