We­bud­vik­ler til Danske Spils Ud­vik­ling­saf­del­ing


Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på javascript, brugerrejser og lige den rette runding på en knap? Så har vi en spændende stilling til dig som udvikler i Danske Spils udviklingsafdeling.

"Som medarbejder i Danske spil får du frihed under ansvar. I Danske spil har du muligheden for at arbejde med nogle af de stærkeste brands i Danmark, og selvom ikke mange ved det, ligger der bagved disse brands en stor IT infrastruktur, som er under konstant udvikling. Vil du være med til at løse fremtidens udfordringer på en af Danmarks bedste arbejdspladser, hvor der er højt til loftet og kort afstand til ledelsen, så har vi brug for dig." - Jeppe, udvikler.

Velkommen til Udviklingsafdelingen i Danske Spil

Vi hører til i udviklingsdelen af Danske Spils 130 mand store IT-afdeling. Danske Spils produkter er alle båret frem af en stærk IT-afdeling. Vi arbejder i agile teams og vores miljø er uformelt med stor åbenhed og masser af hjælpsomhed.

Selve Udviklingsafdelingen består af flere teams, der har fokus på forskellige områder og teknologier. I denne sammenhæng søger vi en kollega til teamet, der udvikler og drifter Danskespil.dk. Vi implementerer løsninger med et tungt frontend-ansvar og bygger microservices til vores mange integrationer som bl.a. tæller spilleverandører, offentlige tjenester og betalingsudbydere.

Vi deltager i mange projekter, har et tæt sammenhold og har tæt samarbejde med produktansvarlige, UX/UI designere, eksterne leverandører, QA og alle de andre IT-afdelinger.

Lidt om dig, dit ansvar og dine opgaver

Som udvikler vil du primært udvikle frontend-komponenter til vores websites, danskespil.dk, tivolicasino.dk og klasselotteriet.dk. Du bliver en del af et mindre team, der udvikler nye spil og services, samt vedligeholder og videreudvikler de eksisterende.

Udover selve udviklingsopgaverne giver vi teknisk sparring, debatterer arkitektur, laver codereviews og deltager i fejlsøgning, alt sammen i tæt samarbejde med leverandører og produktansvarlige.

Du har erfaring med

  • Javascript og CSS
  • Mithril, React eller andre reactive frameworks
  • Erfaring med REST API-udvikling
  • Kendskab til .NET og .NET Core

Vi arbejder bl.a. med følgende værktøjer

  • Azure
  • Jira/Confluence

Vi tilbyder

Hos Danske Spil tilbyder vi en arbejdsdag med mere på spil. Din kode berører mange mennesker og har en betydning for danskernes underholdning. Udover at dit arbejde har en reel indflydelse på vores brugerrejser, integrationer og driftstabilitet, så tilbyder Danske Spil en række aktiviteter for dig personligt.

Danske Spil har kantineordning, pensionsordning og rabatordninger, ligesom vi også har massage og andre tilbud på vores kontor i Brøndby. I Dansk Spil har du mulighed for at komme på kurser og konferencer, som videreudvikler dine kompetencer. I vores sportsforening har vi holdtræning, ligesom vi har fitnesslokaler og egen fodboldbane. Er du mere til virtuel sport har vi CSGO-hold som jævnlige konkurrerer i Esportligaen.

Vil du være med til at underholde danskerne?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Ansøg”. Send din ansøgning, så vi har den senest den 30. januar 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Misimi på lmi@danskespil.dk eller tlf 2972 6924. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Overgaard Holm på meho@danskespil.dk.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 18 January 2023

Arbejdssted

Location Brøndby

Job hos virksomheden