Bliv graduate i IT & Digital In­nov­a­tion

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og er du klar til at udfordre din viden inden for IT? Er du nysgerrig på at arbejde med IT-udvikling, Data & Analytics, IT-sikkerhed, Azure platform, IT-arkitektur?

Og kunne du tænke dig at tage del i den digitale transformation og grønne omstilling i en stor koncern?

”Vi er klar til at udfordre det, vi plejer at gøre. Du kan være med til at skabe forandringen” – Virginia Købke, funktionschef i IT & Digital Innovation.

Sæt strøm til din karriere  

Andel er ejet af andelshavere og er én af Danmarks ledende energi- og fibernetkoncerner. Hos os, hvor grøn omstilling og digitalisering er på dagsordenen, er der hele tiden behov for udvikling af nye løsninger, processer og forretningsgange. Forandringer kræver pejlemærker, og vores er fællesskab, fremdrift og fremsyn.  

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer. 

Som en del af Andels graduateprogram prioriterer vi, at du får en fast mentor, og at du er i løbende sparring med afdelingsledere og vores HR. Derfor kan du være sikker på, at du udvikler dig fagligt og personligt.

Prøv kræfter med IT-udvikling, IT-sikkerhed, Azure & cloud, data & analytics og meget mere

Over de næste to år vil du bidrage til at forbedre IT-ydelser på tværs af vores forretningsområder samt planlægge og implementere nye teknologiske løsninger i samarbejde med over 200 dygtige kolleger.  

I løbet af de 2 år, vil der være mulighed for at rotere imellem forskellige IT-afdelinger, der er placeret i Virum eller Haslev. Rotationerne vil afspejle dine interesser og igangværende aktiviteter.  

Målet er, at du på sigt kan udfylde en rolle indenfor forretningsområdet IT & Digital Innovation.

“Vi har haft stor succes med vores graduates i Andel IT & Digital Innovation. De har bidraget med ny viden og erfaring og er hurtigt blevet en vigtig del af deres afdelinger.” – Virginia.

Undervejs kan du se frem til at lære mere om:

 • it-udviklingsprocesser
 • automatiseringen af processer
 • data & analytics
 • implementering af nye IT-systemer
 • it-sikkerhed, herunder Risk & Compliance (ISO 27001)
 • it-infrastruktur, herunder Azure,
 • digital innovation
 • og meget mere….

Er du cand.polyt., cand.it eller tilsvarende? 

Det er lige dig, vi leder efter, hvis du har: 

 • en kandidatgrad (eller får det i 2023) inden for IT
 • en bred forståelse af informationsteknologier, f.eks. IoT, machine learning og AI
 • forståelse for, hvordan IT understøtter forretningen
 • afprøvet dine evner i et relevant studiejob eller andre relevant rammer – erfaring er dog ikke et krav

Tænk ud af boksen med Andel

Vi er klar til at udfordre vores status quo, og som graduate kan du være med til det ved at udvikle nye processer og opsøge ny viden. For at lykkes er det vigtigt, at du:

 • tør tage initiativ og er selvkørende nok til at drive dine processer i mål inden for givne deadlines
 • er glad for at sparre og for at lære af dem omkring dig
 • trives i et miljø med et højt tempo
 • er exceptionelt god til at finde løsninger og omsætte ideer til muligheder.

Et graduateprogram med energi 

Du bliver en del af vores graduatenetværk, som mødes jævnligt og vil give dig kontakt til andre dygtige graduates på tværs af organisationen. På den måde møder du andre, der lige er startet i jobbet, og lærer om andre af Andels mange forretningsområder end netop der, hvor du bliver ansat. 

For at give dig mest overskud i hverdagen har vi også sørget for en række fordele til dig. Du kan deltage i frokostordning, massageordning, medarbejderforeninger og sociale aktiviteter, og vi har fitnessrum på alle vores lokationer.  

Vores kontorer ligger tæt på tog- og busforbindelser, så du nemt kan komme til og fra arbejdet. Er du i bil, er der parkeringspladser til rådighed for dig.  

Hvis du har behov for det, er der mulighed for fleksible arbejdstider samt hjemmearbejde en gang imellem, og vi hjælper gerne med at opsætte en god hjemmearbejdsplads med betalt internet til dig. 

Vil du med på rejsen? 

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via nedenstående link hurtigst muligt og senest d. 9. februar 2023. Er du endnu ikke færdiguddannet, kan du sende dit foreløbige karakterudskrift med i stedet.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Virginia Købke, Funktionschef i IT & Digital Innovation, på tlf. 20 20 46 96.  Har du spørgsmål til graduateprogrammet, kan du kontakte ansvarlig for graduateprogrammet Jette Lau Eriksen på 21 75 65 44. 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Går du videre efter første samtale, vil du til anden samtalen få en mindre case, du skal forberede dig på inden. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.990 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia, Watts, Andel Lumen og Andel Energi, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi er en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev, Køge og Virum.

Gem job

Andel Holding A/S
Publiceret: 19 January 2023

Arbejdssted

Location Virum